ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

جزئیات انهدام ۶ باند اخلال در نظام ارزی کشور

جزئیات انهدام ۶ باند اخلال در نظام ارزی کشور اسماعیلی درباره جزئیات انهدام ۶ باند اخلال در نظام ارزی کشور توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه درباره انهدام ۶ باند اختلال در نظام ارزی کشور اظهار کرد: باندهای متهم به اخلال در نظام ارزی کشور شناسایی شدند که بزرگترین باند در استان خراسان رضوی است و ۱۹ متهم دستگیر شدند.

وی افزود: این باند بیش از ۷۰ کارت بازرگانی متعلق به غیر که به نام اشخاص فقیر و بی بضاعت صادر شده بود استفاده می‌کرد.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: ارز ناشی از صادرات این باند که باید رفع تعهد ارزی کند مجموعا ۱/۴ میلیارد یورو است.

وی ادامه داد: در برخی استان‌های دیگر باند‌های دیگری شناسایی و دستگیر شدند؛ ۵ نفر با ۵۰ میلیون یورو تعهد ارزی در کرمانشاه؛ دو نفر با ۱۲ میلیون یورو تعهد ارزی در آستارا؛ ۴ نفر با ۱۴ میلیون یورو تعهد ارزی در بندرعباس، ۵ نفر با ۱۵۱ میلیون تعهد ارزی [با همدستی برخی عوامل گمرک]در گمرک غرب و ۴ نفر با ۱۶ میلیون در گمرک شهریار بخشی از پرونده بزرگ اقدام قاطع قوه قضاییه در پیگیری ارز‌های صادراتی است که با معرفی ازسوی بانک مرکزی انجام شد.

اسماعیلی بیان کرد: پیگیری تعهدات ارزی صادرکنندگان کالا بدون تشکیل پرونده و با مذاکره و پیگیری نیز در دستور کار قرار دارد که درهمین ایام اخیر معادل ۹ میلیارد یورو از تعهدات ارزی صادرکنندگان رفع تعهد شده است.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار