ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

تخت روانچی:حضور نیرو‌های آمریکایی در سوریه غیرقانونی است

مجید تخت روانچی نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل گفت، حضور نیرو‌های آمریکایی در سوریه غیرقانونی است و این نیرو‌ها باید سوریه را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در سخنرانی خود در نشست امروز شورای امنیت درباره سوریه گفت: همه باید حاکمیت، استقلال سیاسی، وحدت و تمامیت ارضی سوریه را به طور کامل محترم بشمارند.

وی ضمن مخالفت با هرگونه اقدامات جدایی طلبانه و ابتکارات نامشروع خودگردان در سوریه، تأکید کرد:‌ همه نیرو‌های خارجی که حضورشان بدون اجازه دولت سوریه است، باید این کشور را ترک کنند.
روانچی گفت:‌ جمهوری اسلامی ایران به طور کامل به حل سیاسی بحران سوریه متعهد است و این پیام در سفر اخیر وزیر امور خارجه سوریه به تهران، دوباره به وی منتقل شد و طیف گسترده‌ای از مسائل، از جمله راه‌های تقویت حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و کاهش رنج مردم آن نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
نماینده دائم کشورمان همچنین با اشاره به رایزنی اخیر نماینده ویژه ایران در امور سوریه و نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه درباره آخرین تحولات روند سیاسی سوریه، از جمله مباحث نشست اخیر کمیته قانون اساسی این کشور، تأکید کرد: این کمیته باید بدون هر گونه دخالت یا فشار خارجی یا تعیین هر گونه مهلت تصنعی برای فعالیت آن، به کار خود ادامه دهد.
سفیر کشورمان افزود: مکان‌هایی مانند ادلب نباید به پناهگاه امنی برای گروه‌های تروریستی تبدیل شوند و ضمن تلاش کامل برای حفاظت از جان غیرنظامیان، مبارزه با تروریست‌ها باید تا حذف کامل تهدید آن‌ها ادامه یابد.
روانچی، تجاوز مستمر اسرائیل به سوریه را نیز به شدت محکوم کرد و گفت: این ماجراجویی‌های نظامی و تحریک‌آمیز باید متوقف شود.
وی بر لزوم تسهیل بازسازی سوریه و بازگشت امن و داوطلبانه پناهندگان و آوارگان داخلی به مکان‌های اصلی اقامت خود در سوریه نیز تأکید کرد و گفت: منافع میلیون‌ها پناهنده سوری نباید به خاطر تحقق منافع سیاسی چند قدرت خاص به گروگان گرفته شود. هر اقدامی جهت به تأخیر انداختن بازگشت آن‌ها فقط موجب افزایش و طولانی شدن رنج آن‌ها می‌شود.
وی گفت: تحریم‌های یک جانبه به ویژه تحریم‌های آمریکا آسیب‌پذیرترین اقشار را بیشتر از دیگران هدف قرار می‌دهد و بر رنج‌های آن‌ها می‌افزاید و این اقدام غیر انسانی باید متوقف گردد.
روانچی در پایان تأکید کرد که ما به حمایت از مردم و دولت سوریه در مبارزه برای غلبه بر تهدید تروریسم و اشغال خارجی ادامه خواهیم داد.
خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار