المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

ناامیدی ترامپ از دیوان عالی امریکا

ناامیدی ترامپ از دیوان عالی امریکا رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه امتناع خود از پذیرش پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری با انتشار پیام‌هایی توییتری بر بروز تقلب تاکید و اعلام کرد، از دیوان عالی آمریکا ناامید شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 18
کد خبر: ۷۰۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به رغم تایید پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری این کشور توسط مجمع گزینندگان (الکترال کالج)، همچنان به شکست خود اذعان نکرده و می‌گوید که در این انتخابات علیه او تقلب صورت گرفت.

 

رئیس‌جمهور آمریکا که این روزها پس از تایید پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری این کشور توسط مجمع گزینندگان، بارها علاوه بر محکوم کردن مخالفان دموکرات به مواضع متحدان جمهوری‌خواه خود هم تاخته است، در تازه‌ترین پیام‌های توییتری باز هم درباره انتخابات اظهارنظر کرده است.

 

دونالد ترامپ در یکی از این توییتها بار دیگر و به رغم تایید شکست او در انتخابات ریاست جمهوری در ایالت کلیدی ویسکانسین مدعی شد که او در رقابت بر سر این ایالت پیروز شد و تقلب مانع از تایید پیروزی او بر بایدن شد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: «ما با اختلاف بالا در ویسکانسین پیروز شدیم. آنها در آرا تقلب کردند».

 

وی در توییتی دیگر به سراغ دیوان عالی آمریکا رفت و از مواضع عالی‌ترین نهاد قضایی این کشور در قبال تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری به شدت انتقاد کرد.

 

ترامپ نوشت: «من خیلی از دیوان عالی ایالات متحده نامید شدم و کشور بزرگ ما هم همینطور است (از دیوان عالی ناامید شده است)».

 

رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر هم بعد از مخالفت دیوان عالی این کشور با درخواست دادستان تگزاس و ستاد انتخاباتی ترامپ برای ابطال آرای چهار ایالت کلیدی جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین، موضع تندی اتخاذ کرد و دیوان عالی آمریکا را «فاقد شجاعت و خرد» خوانده بود.

 

رد درخواست ابطال آرای این ایالت‌ها توسط دیوان عالی آمریکا در حالی صورت گرفت که در تمامی این چهار ایالت کلیدی، بایدن پیروز انتخابات اعلام شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار