پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

پیشنهاد مشاور سابق ترامپ برای کودتای نظامی/باید با استقرار ارتش انتخابات ریاست جمهوری تکرار شود

پیشنهاد مشاور سابق ترامپ برای کودتای نظامی/باید با استقرار ارتش انتخابات ریاست جمهوری تکرار شود مشاور امنیت ملی پیشین رئیس جمهور آمریکا گفت، باید با استقرار ارتش انتخابات ریاست جمهوری را دوباره برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 18
کد خبر: ۷۰۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی پیشین «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت، باید با استقرار ارتش انتخابات ریاست جمهوری را دوباره برگزار کرد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، فلین در مصاحبه با رسانه راست‌گرای افراطی «نیوز مکس» گفت: «امکان ندارد که بتوانیم [با این نتیجه انتخابات] به عنوان یک ملت پیشرفت کنیم. [ترامپ] باید فوراً دستور دهد تمام این ماشین‌های [رأی‌گیری] را مصادره کنند».

مشاور امنیت ملی پیشین دولت آمریکا افزود: «اگر او (ترامپ) بخواهد، می‌تواند در ایالت‌های چرخشی از توانایی‌های نظامی استفاده کند و آن‌ها را در این ایالات مستقر کرده و به طور اساسی انتخابات را در هر یک از آن‌ها مجدداً برگزار کند».

فلین در ادامه گفت: «منظورم این است که این کار بی سابقه نیست. برخی طوری درباره حکومت نظامی صحبت می‌کنند که گویی تا کنون اصلاً این کار انجام نشده است. تا کنون ۶۴ بار حکومت نظامی داشته‌ایم».

وی افزود: «ما روندی در قانون اساسی داریم. به روشنی دراین‌باره روندی در قانون اساسی داریم. باید آن را دنبال کرد».

فلین روز شنبه در جمع هواداران رئیس جمهور آمریکا به سخنرانی پرداخت و گفت: «قرار نیست دادگاه‌ها درباره اینکه چه کسی رئیس جمهور بعدی ایالات متحده خواهد بود تصمیم بگیرند. ما مردم تصمیم می‌گیریم».

فلین در حالی این اظهارات را در جمع معترضان به نتیجه انتخابات بیان کرد که در سال ۲۰۱۷ به دروغگویی به اف‌بی‌آی درباره تعاملات خود با سفیر روسیه در آمریکا در هفته‌های قبل از روی کار آمدن ترامپ، اعتراف کرد. او از آن زمان تلاش کرده از خود رفع اتهام کند و گفته دادستان‌ها حقوق او را نقض کردند و او را برای بیان این اعتراف فریب دادند. با این حال ترامپ اوایل آذرماه با استفاده از اختیارات ریاست جمهوری، فلین را مورد عفو قرار داد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد. برآوردهای رسانه‌های آمریکا حاکی است جو بایدن با کسب ۳۰۶ رأی الکترال در این انتخابات پیروز شده است. ترامپ ۲۳۲ رأی الکترال به دست آورد اما ترامپ تاکنون از پذیرفتن شکست در انتخابات امتناع ورزیده و بارها تأکید کرده است که بایدن با تقلب به‌عنوان پیروز این فرایند معرفی شده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار