محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

جزئیات محدودیت‌های شب یلدا

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا توضیحاتی درباره ممنوعیت تردد در سراسر کشور در روزهای پایانی آذرماه ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 18
کد خبر: ۷۰۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین قاسمی دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا، گفت: ممنوعیت تردد برای روزهای شنبه و یکشنبه به این صورت است که منع تردد شبانه که از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح اعمال می‌شد، در روزهای شنبه و یکشنبه هفته پیش رو به ساعت ۲۰ تا ۴ صبح تغییر کرده است.

وی ادامه داد: همچنین در این دو روز تمام مشاغل به جز مشاغل گروه یک تا ساعت ۱۸ مجاز به فعالیت هستند.

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا خاطرنشان کرد: محدودیت فعالیت مشاغل برای گروه مشاغل یک اعمال نمی‌شود، چراکه برخی از مشاغل این گروه، مشاغل درمانی و خدماتی و مربوط به نیازهای ضروری مردم هستند که مشمول قید زمان نمی‌شوند.

قاسمی تاکید کرد: ممنوعیت تردد از ساعت ۲۰ تا ۴ صبح در همه استان‌ها و شهرهای کشور در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۹ و ۳۰ آذرماه اجرا خواهد شد.

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا تصریح کرد: انتظار ما این است که به دلیل اینکه بحث سلامتی در میان است، مردم این محدودیت‌های شب یلدا را نیز رعایت کنند. البته محدودیت روز ۱۳ فروردین سال جاری را با همین مردم پشت سر گذاشتیم و مردم همراهی لازم را با ما داشتند.

او افزود: همچنین از ابتدای آذرماه که طرح جامع مدیرییت هوشمند محدودیت‌ها اجرا شد، مردم همراهی خوبی با ما داشتند و بنابراین امیدواریم با همراهی و همکاری مردم این برهه را نیز به خوبی پشت سر بگذاریم.

تجارت نیوز

ارسال نظر