نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

محدودیت تردد شبانه تاثیر داشته است؟

محدودیت تردد شبانه تاثیر داشته است؟ دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی کرونا با تاکید بر اینکه با اجرای طرح جامع محدودیت های هوشمند، روند بیماری کرونا در کشور به سمت کنترل و مهار، حرکت می کند؛ گفت: با اجرای طرح جامع و اعمال محدودیت ها تعداد شهرهای قرمز کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر حسین قاسمی در پایان چهل و هشتمین نشست کمیته انتظامی و امنیتی ستاد مقابله با کرونا که در سالن پیامبر اعظم (ص) در محل وزارت کشور با حضور نمایندگان دستگاههای مربوط برگزار شد؛ با اشاره به اینکه روند بیماری کرونا در کشور با همت مسئولان و رعایت مردم، اصناف و کسبه نسبت به هفته گذشته در شرایط بهتری قرار گرفته است؛ گفت: از آغاز طرح جدید مقابله با کرونا حدود ۱۰ روز می گذرد و خوشبختانه روند، نشان گر مدیریت بیماری در سراسر کشور است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مبارزه با کرونا با تاکید بر اینکه امید داریم با ادامه این روند و افزایش همکاری مردم، بتوانیم به شرایط مطلوب و ایده ال مورد نظر برسیم؛ تصریح کرد: گزارش های دریافتی از استان ها گویای رعایت متوسط حدود ۸۵ درصد پروتکل های بهداشتی نظیر زدن ماسک؛ حفظ فاصله گذاری اجتماعی و اجتناب از حضور در دورهمی ها است که انتظار می رود با همت هموطنان عزیز به بالای ۹۰ درصد برسد.

قاسمی همچنین با اشاره به اهمیت طرح محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح گفت: اجرای این طرح کمک بزرگی در کاسته شدن از دورهمی های شبانه و ترددها داشته که خود این امر تاثیر معناداری در کاهش تعداد مبتلایان به کرونا در کشور داشته است.

وی همچنین گفت: با رعایت هدفمند پروتکل ها از سوی مردم و کسبه ها امروز شاهد این هستیم که تعداد شهرهای قرمز در کشور کم شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، قاسمی یادآور شد: البته در صورت عدم رعایت محدودیت ها و افزایش تعداد مبتلایان، وضعیت شهرها به لحاظ قرمز، نارنجی و زرد برگشت پذیر است و برای همین لازم است، مردم عزیز کماکان رعایت پروتکل ها را به عمل آورند تا بر این بیماری غلبه نماییم.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار