هشدار درباره فعالیت‌های غیرقانونی در برخی عطاری‌ها وضعیت قابل قبول هوای تهران ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۴ آبان آغاز می‌شود پرداخت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان توسط تامین اجتماعی تعرفه پیامک و مکالمه موبایل به‌روزرسانی شد/ سقف هزینه‌ها اعلام شد سرنوشت جواهرات سرقت‌شده از «لوور» چه می‌شود؟ پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟

جزییات محدودیت ترافیکی مشهد شب یلدا

محدودیت تردد خودروها در شب یلدا در مشهد از ساعت ۱۸ روز ۳۰ آذرماه اجرا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 18
کد خبر: ۷۰۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس راهور مشهد گفت: محدودیت تردد خودروها در شب یلدا از ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۳۰ آذرماه اجرا می‌شود.


سرهنگ حسنعلی امامی افزود: خودروهایی که پس از ساعت ۱۸ در این شب به‌صورت غیرمجاز تردد کنند، ۲۰۰ هزار تومان اعمال قانون می‌شوند. این محدودیت‌ها برای حفظ سلامت شهروندان و قطع زنجیره ویروس کروناست.


این مقام مسئول درباره جریمه استفاده‌نکردن از ماسک توسط سرنشینان خودروها گفت: این جریمه در خراسان رضوی تاکنون اعمال نشده است.


رئیس پلیس راهور مشهد در ادامه با اشاره به اجرای طرح ترخیص موتورسیکلت‌های توقیفی که قبل از سال ۹۹ به پارکینگ ‌منتقل شده‌اند، اظهار کرد: این طرح تا ۱۵ دی‌ماه ادامه دارد و مالکان موتورسیکلت‌ها می‌توانند با استفاده از تسهیلات این طرح وسایل نقلیه خود را ترخیص کنند.


به‌گزارش شهرآرانیوز، در طرح ترخیص موتورسیکلت‌های توقیفی، متقاضیان بدون معرفی به مرجع قضایی و بدون نیاز به بیمه‌نامه، فقط با ارائه مدارک مالکیت می‌توانند موتورسیکلت خود را ترخیص کنند. درصورت گم‌شدن قبوض پارکینگ نیز نیازی به ارائه آن نیست. همچنین اگر خلافی موتورسیکلت بیش از ۵۰۰ هزار تومان باشد، به پرداخت آن نیازی نیست و مبلغ تقسیط می‌شود.


هزینه پارکینگ نیز براساس نرخ‌نامه ۱۳۹۴ (در مشهد هر روز ۷۲۰ و در شهرستان‌ها ۴۸۰تومان) در نظر گرفته شده است.


گفتنی است برای ترخیص موتورسیکلت نیاز به مراجعه به ستاد ترخیص نیست و مالکان پس از مراجعه به یگان توقیف‌کننده، باید برای ترخیص به یکی از دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه کنند.

شهرآرا

کلمات کلیدی: شب یلدا مشهد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار