ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد

حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا، مانوری از جنگ‌های آینده

حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا و ایجاد اختلال گسترده در این شبکه که بعضاً با وقوع انفجار در نیروگاه‌های تولید برق همراه بود، فارغ از تحولات مرتبط به کاراکاس، نمایش قدرت سایبری آمریکا به رقبایی نظیر روسیه، چین و ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 22
کد خبر: ۷۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوذر گوهری، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا نوشت: حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا و ایجاد اختلال گسترده در این شبکه که بعضاً با وقوع انفجار در نیروگاه‌های تولید برق همراه بود، فارغ از تحولات مرتبط به کاراکاس، نمایش قدرت سایبری آمریکا به رقبایی نظیر روسیه، چین و ایران است. این اقدام بی‌سابقه که با هدف ایجاد نارضایتی گسترده در بین توده‌های مردم صورت گرفت در واقع مانوری از جنگ‌های آینده را مقابل دیدگان رقبا قرار داد.

 

آمریکا در بودجه سال آینده میلادی بخش مربوط به سایبر را در تمامی دستگاه‌های مرتبط افزایش داده و به شکل ویژه به این حوزه می‌نگرد. درخواست بودجه نه میلیارد و شش‌صد میلیون دلاری جهت تقویت ارتش سایبری، تقویت عملیات آفندی و پدافندی و تقویت دفاع سایبری نشان از توجه ویژه به این بخش است.

 

امروزه جنگ سایبری جز لاینفک اقدامات قدرت‌های بزرگ در مقابله با رقباست و آمریکا هرچند قبلاً از این ابزار استفاده نموده اما تاکنون در شکل وسیع و آشکار آن را در قبال یک کشور انجام نداده بود. حمله مهم قبلی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران با ویروس استاکس‌نت صورت گرفت که با هدف اخلال در برنامه اتمی جمهوری اسلامی در مقیاسی فنی صورت گرفت؛ اما حملات اخیر نشان داد آمریکا در صورت نیاز حملات سایبری را ضد کشورهای مخالف خود در مقیاس وسیع، با هدف افزایش نارضایتی و نشان دادن ناکارآمدی دولت‌های هدف به کار خواهد برد.

 

در این راستا نکته مهم و اساسی، ضرورت تقویت پدافند غیرعامل خصوصاً در بخش‌های مرتبط و در معرضِ حملات سایبری کشور و آمادگی کامل برای مواجهه با این اقدامات خرابکارانه احتمالی دشمن است امری که می‌بایست ضمن تدوین اسناد فرابخشی، در حوزه عملی و اجرایی نیز با جدیت تمام تعقیب و راه‌های مقابله با آن، تدبیر و تقویت گردد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار