حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد

واکنش ترامپ به حملات سایبری/ چرا همه چیز را به روسیه نسبت می‌دهید

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به حملات سایبری به چندین نهاد فدرال و شرکت آمریکایی از اینکه رسانه‌ها و مقامات کشورش هرگونه خرابکاری در آمریکا را به روسیه نسبت می‌دهند، به‌شدت انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 19
کد خبر: ۷۱۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا شنبه‌شب به‌وقت تهران توئیت‌هایی درباره حملات سایبری تازه‌افشاشده به نهادهای فدرال و شرکت‌های آمریکایی منتشر کرد.

ترامپ در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «این حملات سایبری در رسانه‌های اخبار جعلی بسیار بزرگتر از واقعیت هستند. من کاملاً در جریان قرار گرفته‌ام و همه‌چیز به‌خوبی تحت کنترل است. هر اتفاقی که رخ می‌دهد، فریاد روسیه، روسیه، روسیه در رسانه‌های جریان چلاق [طعنه ترامپ به رسانه‌های جریان اصلی آمریکا] بلند می‌شود که تا حدی زیاد دلایل مالی دارد.»

وی در توئیت دیگری ادامه داد: «اغلب آنها وقتی صحبت از اینکه شاید (فقط شاید) کار چین باشد مطرح می‌شود، از کار می‌افتند و تبدیل به سنگ می‌شوند! ممکن است ماشین‌های رأی‌گیری مضحک مورد استفاده در این انتخابات، که من مطمئناً در آن پیروزی بزرگی کسب کردم، نیز در این حملات سایبری دچار آسیب و تبدیل به ابزارهای فاسدتر و آزاردهنده‌تر برای آمریکا شده باشند.»

ترامپ در حالی رسانه‌ها را مسئول اصلی نام بردن از روسیه در قضیه حملات سایبری به نهادهای فدرال و شرکت‌های آمریکایی معرفی کرده است که چندین نفر از مقامات بلندپایه دولت خود او از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه چنین اتهامی را علیه روسیه مطرح کرده‌اند؛ اتهامی که روسیه قاطعانه آن را رد کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار