وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

واکنش ترامپ به حملات سایبری/ چرا همه چیز را به روسیه نسبت می‌دهید

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به حملات سایبری به چندین نهاد فدرال و شرکت آمریکایی از اینکه رسانه‌ها و مقامات کشورش هرگونه خرابکاری در آمریکا را به روسیه نسبت می‌دهند، به‌شدت انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 19
کد خبر: ۷۱۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا شنبه‌شب به‌وقت تهران توئیت‌هایی درباره حملات سایبری تازه‌افشاشده به نهادهای فدرال و شرکت‌های آمریکایی منتشر کرد.

ترامپ در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «این حملات سایبری در رسانه‌های اخبار جعلی بسیار بزرگتر از واقعیت هستند. من کاملاً در جریان قرار گرفته‌ام و همه‌چیز به‌خوبی تحت کنترل است. هر اتفاقی که رخ می‌دهد، فریاد روسیه، روسیه، روسیه در رسانه‌های جریان چلاق [طعنه ترامپ به رسانه‌های جریان اصلی آمریکا] بلند می‌شود که تا حدی زیاد دلایل مالی دارد.»

وی در توئیت دیگری ادامه داد: «اغلب آنها وقتی صحبت از اینکه شاید (فقط شاید) کار چین باشد مطرح می‌شود، از کار می‌افتند و تبدیل به سنگ می‌شوند! ممکن است ماشین‌های رأی‌گیری مضحک مورد استفاده در این انتخابات، که من مطمئناً در آن پیروزی بزرگی کسب کردم، نیز در این حملات سایبری دچار آسیب و تبدیل به ابزارهای فاسدتر و آزاردهنده‌تر برای آمریکا شده باشند.»

ترامپ در حالی رسانه‌ها را مسئول اصلی نام بردن از روسیه در قضیه حملات سایبری به نهادهای فدرال و شرکت‌های آمریکایی معرفی کرده است که چندین نفر از مقامات بلندپایه دولت خود او از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه چنین اتهامی را علیه روسیه مطرح کرده‌اند؛ اتهامی که روسیه قاطعانه آن را رد کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار