وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

توضیح پلیس راهور درباره محدودیت‌های کرونایی تردد

توضیح پلیس راهور درباره محدودیت‌های کرونایی تردد رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ترافیک عصرگاهی به دلیل محدودیت دو هفته قبل است و محدودیت‌ها حداقل تا آخر هفته ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ مجید رنجبر در خصوص وضعیت ترافیکی امروز دوشنبه اول دی‌ماه سال ۱۳۹۹ گفت: شاهد حجم بار ورود در بزرگراه‌ها هستیم. جنوب به شمال بزرگراه شهید نواب صفوی از محدوده پل ۹ دی تا ابتدای ورودی تونل توحید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید سلیمانی از محدوده قبل از خیابان کرمان به سمت غرب خیابان سیدخندان شاهد حجم بار ورودی هستیم. همین وضعیت را در محدوده خیابان آزادی از قبل از خیابان استاد معین تا محدوده تقاطع آذربایجان نیز داریم.

 

سرهنگ رنجبر اظهار داشت: در آزادراه تهران کرج شاهد حجم بار ورود از محدوده پل غربی تا زیر پل شهید ستاری در مسیر شرق به غرب هستیم. یکی از بزرگراه‌های سنگین ما از نظر بار ترافیکی بزرگراه شهید زین‌الدین قبل از پل امام علی (ع) تا محدوده شریعتی است. بزرگراه آیت‌الله حکیم در مسیر غرب به شرق از محدوده پل کاشانی تا محدوده برج میلاد و بزرگراه همت در همین مسیر یکی از پرحجم‌ترین بزرگراه‌های ما است.

 

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در بزرگراه شیخ فضل‌الله نوری از پل محمدعلی جناح تا پل ستارخان و در بزرگراه جلال آل احمد در مسیر غرب به شرق قبل از پل شیخ فضل‌الله تا زیرگذر چمران بار ترافیکی داریم.

 

سرهنگ رنجبر در خصوص ترافیک عصرگاهی گفت: ترافیک عصرگاهی به دلیل محدودیت دو هفته قبل است و بعد از رها شدن شاهد ترافیک در معابر بودیم. این محدودیت‌ها حداقل تا آخر هفته ادامه دارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار