اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند

آخرین اقدامات سپاه مازندران برای کمک به سیل‌زدگان

معاون هماهنگ‌کننده سپاه کربلا، آخرین اقدامات سپاه استان مازندران در کمک به مردم مناطق سیل زده را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 23
کد خبر: ۷۱۳۷

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ سرهنگ جواد بخشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه کربلای استان مازندران در گفتگویی با بیان اینکه از روز 27 اسفندماه درگیر سیل شدیم و کانون سیل نیز شهرستان سیمرغ بود، اظهار داشت: از 28 اسفند، 9 شهرستان دیگر هم درگیر سیلاب شد و از آن روز تا الان که جلسه داشتیم، تمام نواحی و کلیه پاسداران و بسیجیان و بیش از 61 گروه جهادی سپاه استان، پای کار هستند و تا زمانی که آرامش به خانه های مردم برنگردد، ما هم به خانه‌هایمان برنمی‌گردیم.

 

وی افزود: اقدامات عاجل و اضطراری انجام شده اما ده شهرستان زیر بارش سیلاب شدید بوده و در برخی مناطق تا یک و نیم متر ارتفاع آب داشتیم که در این فصل از سال بی‌سابقه است. نیروهای ما مشغول بازگشایی معابر و مسیرها و رساندن آذوقه به مردم هستند و در روزهای گذشته قطعی برق‌، آب و گاز داشتیم و هم اکنون نیز این مشکلات وجود دارد.

 

سرهنگ بخشی با اشاره به اینکه امروز صبح 10 فرمانده شهرستان‌های درگیر سیل را فراخوان دادیم تا با یک‌هم‌اندیشی ادامه اقداماتی که نیاز است صورت بگیرد، اظهار داشت: هم اکنون شبکه آبرسانی مختل شده و گل و لای باعث شده آب قابل مصرف نباشد لذا آب معدنی به‌شدت نیاز داریم. پتو و موکت نیز نیاز ساکنان منطقه است. متاسفانه امکانات دولتی هم تاکنون به دست ما نرسیده و انتظار داریم مسئولان دولتی به کمک مردم بیایند تا حداقل ‌‌ها را به مردم برسانیم. بخصوص مردم بالادست و ارتفاعات مشکلات بیشتری دارند و دسترسی به آن مناطق سخت است. 

 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه کربلا تصریح کرد: تخریب منازل بسیاری را داشتیم و امروز آمار تخریب منازل را بررسی کردیم تا سریع‌تر گروه‌های جهادی را اعزام کنیم و ساخت منازل انجام شود. کلیه ماشین‌آلات سازندگی و آماد سپاه استان در اختیار مردم قرار گرفته اما حجم خرابی‌ها بالا است و از حدود فیروزکوه تا دریا شهرهای ما درگیر سیلاب هستند. ساری، میان‌دورود، نکا، گلوگاه، بهشهر و سایر مناطق درگیر خرابی‌های سیل هستند و یک عزم ملی نیاز داریم.

 

بخشی در پاسخ به این پرسش که تا چه زمانی احتمال فروکش آب و پاکسازی کامل وجود دارد، گفت: هواشناسی اعلام کرده از امروز ممکن است دوباره بارش‌ها شروع شود که اگر این اتفاق بیفتد کار ما سخت می‌شود. امروز خوشبختانه هوا آفتابی بود و گروه‌های جهادی ما مشغول لایروبی و لجن کشی از منازل آسیب دیده هستند. در برخی روستاها منازل مردم تا نیم متر در آب فرورفته است و احتمالا تا 7،8 روز آینده درگیر پاکسازی مناطق سیل‌زده باشیم. متاسفانه بسیاری از باغات، زمین‌های کشاورزی و انبارهای گندم آسیب دیده  و حجم خسارت در این حوزه بالا است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار