سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟

رسوایی جدید در رژیم صهیونیستی

رسوایی جدید در رژیم صهیونیستی اعضای کمیته تحقیق یکی از پرونده‌های فساد بنیامین نتانیاهو بر اثر فشارهای وی واطرافیانش مجبور به استعفا شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۲ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 22
کد خبر: ۷۱۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در پایگاه اطلاع‌رسانی خود خبر داد اعضای کمیته تحقیق در پرونده مربوط به زیردریایی استعفای خود را به‌طور دسته‌جمعی اعلام کردند.

 

آنها در بیانیه خود تأکید کردند: چون ما اجازه پیدا نکردیم تحقیقات خود را به‌شکلی که بتوان به حقیقت و واقعیت رسید، انجام دهیم استعفای خود را اعلام می‌کنیم.

 

در این بین لائیر لاپید رقیب نتانیاهو در توئیتر خود نوشت: تهدیدهای نتانیاهو علیه دادگاه عالی به‌ویژه تهدیدهای صریح امروز وی در واقع تلاشی از سوی یک متهم جنایی برای به هراس انداختن قضات است.

 

گفتنی است این پرونده یکی از پرونده‌های فساد نتانیاهوست که به پرونده شماره 3000 هم مشهور است و در این زمینه کمیته تحقیقاتی هم تشکیل شد، اما به گفته رسانه‌های عبری‌زبان، به‌دلیل کارشکنی‌ها و محدودیت‌هایی که نتانیاهو و اطرافیانش برای فعالیت این کمیته ایجاد کرده بودند، رئیس و اعضای این کمیته استعفای دسته‌جمعی خود را اعلام کردند.

 

در متن این استعفا که در رسانه‌ها هم منتشر شده، رئیس کمیته تأکید کرد ظاهراً اختیارات این کمیته به‌شدت محدود است و در این چارچوب امکان رسیدن به حقیقت وجود ندارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار