دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

خشم ترامپ از مشارکت چین در تکنولوژی سرزمین‌های اشغالی

طبق گزارش آمریکایی، واشنگتن برای اولین بار در نوع خود پیامی شدیداللحن به هم‌پیمان خود یعنی رژیم صهیونیستی فرستاد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۲ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 22
کد خبر: ۷۱۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر سایت آکسیوس نوشت: دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بارها نگرانی خود را درباره مشارکت چین در تکنولوژی سرزمین‌های اشغالی و خسارات آن به امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و آمریکا ابراز داشته است.

دیوید شِنک، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک اظهار کرد: دولت آمریکا نگران سرمایه‌گذاری‌های چین در صنعت تکنولوژی رژیم صهیونیستی بوده و معتقد است این مساله به امنیت داخلی آمریکا قبل از رژیم صهیونیستی ضرر می‌زند.

او در کنفرانس مرکز تحقیقات "سیگنال" که بر همکاری آکادمیک چین و رژیم صهیونیستی مترکز است، گفت، خطرات واقعی نفوذ چینی‌ها در اسرائیل و دستیابی به اطلاعاتی که به امنیت آن و امنیت آمریکا ضرر خواهد زد، وجود دارد.

این سایت آمریکایی توضیح داد: آمریکا بارها به اسرائیل درباره روابط قوی‌اش با چینی‌ها هشدار داده و از آن خواسته روابطش را با چین کاهش داده و سرمایه‌گذاری‌های چینی‌ها در اقتصاد اسرائیل را محدود کند، در حالی‌که تل‌آویو به همکاری با پکن به خصوص در زمینه تکنولوژی و فنی ادامه داده است.

این سایت اشاره کرد: چین در تعاملاتش با اسرائیل در بخش تکنولوژی متمرکز است و آمریکا نگران است چین تکنولوژی مدنی اسرائیل را با کاربست دوگانه که ممکن است تهدیدی بر امنیت داخلی اسرائیل و آمریکا باشد، خریداری کند.

ایسنا

ارسال نظر