ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

فعال شدن سلول‌های خفته سرطانی توسط ویروس کرونا

متخصصان معتقدند ویروس کرونا به دلیل آنکه موجب تب و افزایش دمای بدن می‌شود، ممکن است سلول‌های خفته سرطانی را فعال کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روسیا الیوم، پروفسور آنچا پارانووا از دانشکده زیست شناسی سیستماتیک در دانشگاه جورج میسون اظهار کرد: علائم ویروس کرونا، به دلیل التهاب طولانی مدت در برخی موارد، می‌تواند سرطان را بیدار کند.

او بیان کرد: توموری که خفته بوده و رشدی ندارد، به دلیل دمای بالای بدن برای مدت طولانی، می‌تواند از غشای محافظتی خود خارج شده و شروع به گسترش بیشتر کند.

پارانووا افزود: در مقابل، ویروس‌هایی نیز وجود دارند که به اصطلاح سرکوب کننده تومور هستند و می‌توانند به کاهش سرعت توسعه سرطان و از بین رفتن کامل تومور کمک کنند. اگر چنین اتفاقی بیافتد یک معجزه محسوب می‌شود؛ این ویروس‌ها بدون علائم نیستند و می‌توانند باعث تب شوند، درجه حرارت بدن را بالا ببرند و فرد را بیمار کنند، اما در نهایت و بعد از یک یا دو هفته، تومور آب شده و از بین می‌رود.

گروهی از دانشمندان ترکیه سپتامبر گذشته این فرضیه را مطرح کردند که مولکول "S-Protien" در ویروس کرونا با سلول‌های بافت عصبی درگیر در توسعه سرطان ارتباط دارد.

اما نیکولای ژوکوف یکی از اعضای هیات مدیره انجمن انکولوژی بالینی روسیه اظهار کرد: احتمال اینکه ویروس کرونا خود عامل سرطان باشد ضعیف است.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار