آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف

عامل هل دادن سهامدار خرد به سمت حباب چیست؟

عامل هل دادن سهامدار خرد به سمت حباب چیست؟ فرموده‌اند که شما سهام پرپتانسیل که ارزش سرمایه گذاری دارد را نشانه بگیرید و ریسک های سایر شرکت هایی که حباب شده اند را گوشزد کنید تا سرمایه گذاران، دید بلند مدت پیدا کنند، روی هر سهمی خرید نکنند و نهایتا افق دید آن ها، امروز و فردا نباشد تا بازار رشد واقعی کند!
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر خوب حالا شما ببینید چه در بازار جهانی، چه در بازار داخلی نرخ محصولات شرکت های کامودیتی محور به شدت صعودی است. شرکت های این گروه بهترین گزارش ماهانه های تاریخ خود را دادند. قیمت برخی کامودیتی ها در بورس کالا به رکوردهای تاریخی دست یافته اما حقوقی ها که باید نماد سرمایه گذاری بر اساس ارزش باشند، در هر قیمتی همین سهم ها را می فروشند.

انصافا مارا گیر آورده اید؟ حالا تحلیل بلد نیستیم اما ... نیستیم!

وقتی می گوییم سهم بنیادی بخرید اما حقوقی روند آن را سرکوب می کند و هیچ سیگنال مثبتی هم روی تابلو آن سهم نشان نمی دهد، خوب طبعا اعتراض می کنیم به این رفتار متناقض! بعد می گویند چرا به حقوقی اعتراض می کنی؟ باید بفروشد که یک جایی خرید کند و حمایت کند!

اما به واقع، همین می شود که بازار می رود سراغ سهم های کم پتانسیل که سهامدار عمده آن هم به دنبال بالا رفتن قیمت سهم، حتی به قیمت حباب شدن آن و فروش بخشی از سهام به خلق الله است!

یعنی نمی شود این رفتار شترگاوپلنگی را برای حقیقی های تازه وارد و سرمایه گذار حرفه ای توجیه کرد. اگر ارزنده است چرا حقوقی می فروشد؟ خوب حالا که می فروشد، سرمایه گذار هم به دنبال بازدهی است لذا سهمی را خرید می کند که خود سهامدار عمده نه تنها سرکوب نکند، بلکه حمایت کند! این می شود عمدتا سهم هایی که ارزنده نیستند!

پس بیایید به هم بگوییم فولاد بخر، بعد برویم و فبستم بخریم!

 ولید هلالات

کانال بورس نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار