سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

گشت‌زنی محرمانه ناو آمریکایی در غرب آفریقا به منظور مقابله با ونزوئلا

گشت‌زنی محرمانه ناو آمریکایی در غرب آفریقا به منظور مقابله با ونزوئلا یک روزنامه آمریکایی نوشت، یک ناو آمریکایی با حدود چهارصد خدمه به‌طور محرمانه اطراف یک جزیره آفریقایی گشت‌زنی می‌کند تا مانع از فراری دادن یک زندانی با اتهام کمک به دور زدن تحریم‌های ونزوئلا شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر یک ناو آمریکایی ظرف یک ماه گذشته با ادعای فشار بر دولت ونزوئلا اطراف جزایر «کیپ ورد» در غرب آفریقا به گشت‌زنی پرداخته است.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، ماه ژوئن امسال، یک فرد کلمبیایی به نام «الکس ساب» به اتهام کمک به دولت ونزوئلا برای دور زدن تحریم‌ها در مجمع الجزایر کیپ‌ورد مورد بازداشت قرار گرفته است.

به همین منظور فرماندهی آفریقای ارتش آمریکا کشتی جنگی «یو اس اس سن جاسینتو» را با ۳۹۳ خدمه و هزینه روزانه حدود پنجاه هزار دلار به این جزیره اعزام کرده است تا مانع از عملیات ونزوئلا یا متحدانش برای آزاد کردن این زندانی، پیش از استرداد وی به آمریکا شوند.

دستور اعزام سن جاسینتو اندکی پس از انتصاب «کریستوفر میلر»  در ماه گذشته میلادی به عنوان رئیس پنتاگون صورت گرفت. این در حالی است که «مارک اسپر» وزیر دفاع پیشین آمریکا با این تصمیم مخالف بود.

گفته می‌شود ساب توسط اینترپل (پلیس بین‌الملل) و با اتهام پولشویی مورد بازداشت قرار گرفته است. این در حالی است که «خورخه آرئاسا» وزیر امور خارجه ونزوئلا برای «تضمین دریافت غذا و دارو» برای این کشور در کیپ ورد توقف داشته است.

آرئاسا ضمن محکوم کردن این بازداشت، آن را «نقض قوانین و هنجارهای بین‌المللی» توصیف کرد و گفت دولت ونزوئلا از هیچ تلاشی برای محافظت از «حقوق انسانی آقای الکس ساب» فروگذار نخواهد کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار