افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

حکم یکی از عوامل جنایت كوه بیرک اجرا شد

حکم یکی از عوامل جنایت كوه بیرک اجرا شد یکی از عوامل جنایت كوه بیرک پس از طی تشریفات قانونی، بامداد امروز به دار مجازات آویخته شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۶ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 26
کد خبر: ۷۱۷۷۳

به گزارش راهبردمعاصر؛ ظهر روز ۲۰ فروردین ماه سال ۹۴ بود که دو نفر از پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هنگام پایین آمدن از کوه بیرک در کمین تیراندازی تروریست‌ها قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

 

پس از این جنایت، تحقیقات گسترده‌ای تحت نظر دستگاه قضایی در خصوص هویت تروریست‌ها آغاز شد که در نهایت مورخ ۸ آذرماه سال ۹۴ اقدامات و تحقیقات منجر به دستگیری عبدالحمید میر بلوچزهی معروف به اویس از عناصر اصلی گروهک تروریستی جیش الظلم شد.

 

این تروریست در انجام عملیات‌های تروریستی و مسلحانه نقش به سزایی‌داشته و در جنایت سال ۹۴ کوه بیرک به سمت ماموران تیراندازی کرده است.

 

پس از تفهیم اتهام اقدام مسلحانه علیه کشور و عضویت و همکاری موثر با گروهک‌های ضد نظام پرونده نامبرده‌با صدور کیفرخواست جهت رسیدگی به دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان ارسال شد.

 

دادگاه پس از انجام رسیدگی‌های قضایی نسبت به متهم عبدالحمید میربلوچزهی اقدام به صدور رای کرد و بر اساس حکم دادگاه بدوی به اعدام محکوم شد.

 

در نهایت، پس از قطعیت حکم در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی، عبدالحمید میربلوچزهی بامداد امروز در محوطه زندان به دار مجازات آویخته شد.

 

تشریفات قانونی پرونده قضایی وی از سال ۹۴ تاکنون طی شده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار