سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک وزیر راه: رییس جمهور به شدت مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی است انتصاب مهم در قرارگاه پدافند هوایی کشور
سردار سلامی خبر داد:

واگذاری ترمیم نقاط آسیب‌دیده از سیل به نزسا

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ترمیم نقاط آسیب‌دیده به نیروی زمینی سپاه واگذار شده است، گفت: نیروی زمینی آمادگی دارد تا بیمارستان صحرایی را در مناطق سیل‌زده مستقر و خدمات درمانی به مردم ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 24
کد خبر: ۷۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین سلامی صبح امروز در جمه فرماندهان نظامی و انتظامی ضمن قدردانی از حضور  نیروهای مسلح در مناطق سیل‌زده اظهار داشت: همه فرماندهان سپاه استانی در این حوادث آتش به اختیار هستند و من در این حادثه با همه فرماندهان سپاه استان‌ها در ارتباط بودم و خوشبختانه همه پای کار هستند.

 

وی افزود: از دو شب پیش دستورات لازم را برای اعزام نیرو و امکانات به مناطق سیل‌زده ابلاغ کردیم که همه امکانات را برای کمک به این منطقه بسیج کنند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با تأکید بر بسیج همه امکانات نیروهای مسلح برای امدادرسانی به سیل‌زدگان استان‌های گلستان و مازندران بیان داشت: با فرماندهان نیروهای زمینی و هواوفضا نیز صحبت کردیم تا امکانات را بسیج کنند و از صبح روز گذشته کار خود را آغاز کردند.

 

وی گفت: بعد از فرمان مقام معظم رهبری با بیش از 20 تن از فرماندهان سپاه استانی صحبت کردم که همه آنان امکانات خوبی از جمله پتو، چادر، موادغذایی، آب، تجهیزات مهندسی و غیره را تهیه و به استان‌های سیل‌زده گسیل کرده بودند که بخشی از این تجهیزات به این مناطق رسیده و بقیه نیز در حال ارسال است.

 

سردار سلامی با بیان اینکه 7 استان به‌عنوان کمک‌کننده و معین استان گلستان در نظر گرفته شده‌اند، ادامه داد: تمام تلاش ما این است که در یک ماه آینده به شکل مناسب و در حد مقدورات و امکانات اما با حداکثر توان وضعیت را مدیریت کنیم.

 

وی بیان داشت: قرار شد مناطق سیل‌زده از سوی فرمانده سپاه نینوای استان گلستان بلوک‌بندی و هر بلوک را به یک فرمانده که ترجیحاً فرمانده بسیج سازندگی آن استان باشد، واگذار شود تا امکانات و تجهیزات خود را بکارگیری و اقدامات مردم‌یاری را انجام دهد. با همین الگو پنج استان را کمک حال استان مازندران قرار دادیم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ترمیم نقاط آسیب‌دیده به نیروی زمینی سپاه واگذار شده است تا با کمک تیپ مهندسی جودالائمه و خدمات مهندسی سپاه دیگر استان‌ها اقدامات لازم را انجام دهد. نیروی زمینی آمادگی دارد تا بیمارستان صحرایی را در مناطق سیل‌زده مستقر و خدمات درمانی به مردم ارائه کند.

 

سردار سلامی تأکید کرد: با صدور فرمان مقام معظم رهبری، نیروهای مسلح با تمام وجود اینجا ایستادند و هستند تا به فضل الهی شرایط را برای مردم بهتر از قبل کنیم. در این حادثه بیشتر هموطنان اهل‌سنت ما دچار آسیب شدند که ما باید با خدمات‌رسانی بیشتر عشق، علاقه و محبت خود را به برادران اهل‌سنت نشان دهیم و وحدت‌مان را استحکام ببخشیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار