قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

دستور فرمانده سپاه برای تسریع در امدادرسانی به مناطق سیل‌زده

سخنگوی سپاه از ابلاغ سرلشکر جعفری به نیروهای زمینی و هوافضا، ۳۱ سپاه استانی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) مبنی بر تسریع در امدادرسانی بیشتر و گسیل امکانات برای ترمیم زیرساخت‌ها و کمک به سیل زدگان استان های شمالی کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 24
کد خبر: ۷۱۷۸

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در گفتگویی اعلام کرد :به دنبال دستور فرماندهی معظم کل قوا به نیروهای مسلح مبنی بر گسیل امکانات بیشتر برای امدادرسانی به مناطق سیل زده در استان های شمالی کشور ، سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ابلاغ به فرماندهان  31 سپاه استانی ، نیروی زمینی و هوافضای سپاه و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) بر تسریع در امدادرسانی بیشتر و گسیل امکانات برای ترمیم زیرساخت‌ها و کمک به معیشت مردم در مناطق سیل زده تاکید و از اقدامات سپاه کربلای استان مازندران سپاه نینوا استان گلستان  و نیروی زمینی سپاه در یاری رساندن به هموطنان سیل زده تقدیر کرد.

 

سردار شریف خاطرنشان کرد: همچنین با احداث پل موقت جاده گرگان به آق قلا، بخش عمده ای از مشکلات این مسیر در تسریع روند امدادرسانی مرتفع گردید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار