برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت
سردار سلامی خبر داد:

واگذاری ترمیم نقاط آسیب‌دیده از سیل به نزسا

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ترمیم نقاط آسیب‌دیده به نیروی زمینی سپاه واگذار شده است، گفت: نیروی زمینی آمادگی دارد تا بیمارستان صحرایی را در مناطق سیل‌زده مستقر و خدمات درمانی به مردم ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 24
کد خبر: ۷۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین سلامی صبح امروز در جمه فرماندهان نظامی و انتظامی ضمن قدردانی از حضور  نیروهای مسلح در مناطق سیل‌زده اظهار داشت: همه فرماندهان سپاه استانی در این حوادث آتش به اختیار هستند و من در این حادثه با همه فرماندهان سپاه استان‌ها در ارتباط بودم و خوشبختانه همه پای کار هستند.

 

وی افزود: از دو شب پیش دستورات لازم را برای اعزام نیرو و امکانات به مناطق سیل‌زده ابلاغ کردیم که همه امکانات را برای کمک به این منطقه بسیج کنند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با تأکید بر بسیج همه امکانات نیروهای مسلح برای امدادرسانی به سیل‌زدگان استان‌های گلستان و مازندران بیان داشت: با فرماندهان نیروهای زمینی و هواوفضا نیز صحبت کردیم تا امکانات را بسیج کنند و از صبح روز گذشته کار خود را آغاز کردند.

 

وی گفت: بعد از فرمان مقام معظم رهبری با بیش از 20 تن از فرماندهان سپاه استانی صحبت کردم که همه آنان امکانات خوبی از جمله پتو، چادر، موادغذایی، آب، تجهیزات مهندسی و غیره را تهیه و به استان‌های سیل‌زده گسیل کرده بودند که بخشی از این تجهیزات به این مناطق رسیده و بقیه نیز در حال ارسال است.

 

سردار سلامی با بیان اینکه 7 استان به‌عنوان کمک‌کننده و معین استان گلستان در نظر گرفته شده‌اند، ادامه داد: تمام تلاش ما این است که در یک ماه آینده به شکل مناسب و در حد مقدورات و امکانات اما با حداکثر توان وضعیت را مدیریت کنیم.

 

وی بیان داشت: قرار شد مناطق سیل‌زده از سوی فرمانده سپاه نینوای استان گلستان بلوک‌بندی و هر بلوک را به یک فرمانده که ترجیحاً فرمانده بسیج سازندگی آن استان باشد، واگذار شود تا امکانات و تجهیزات خود را بکارگیری و اقدامات مردم‌یاری را انجام دهد. با همین الگو پنج استان را کمک حال استان مازندران قرار دادیم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ترمیم نقاط آسیب‌دیده به نیروی زمینی سپاه واگذار شده است تا با کمک تیپ مهندسی جودالائمه و خدمات مهندسی سپاه دیگر استان‌ها اقدامات لازم را انجام دهد. نیروی زمینی آمادگی دارد تا بیمارستان صحرایی را در مناطق سیل‌زده مستقر و خدمات درمانی به مردم ارائه کند.

 

سردار سلامی تأکید کرد: با صدور فرمان مقام معظم رهبری، نیروهای مسلح با تمام وجود اینجا ایستادند و هستند تا به فضل الهی شرایط را برای مردم بهتر از قبل کنیم. در این حادثه بیشتر هموطنان اهل‌سنت ما دچار آسیب شدند که ما باید با خدمات‌رسانی بیشتر عشق، علاقه و محبت خود را به برادران اهل‌سنت نشان دهیم و وحدت‌مان را استحکام ببخشیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار