هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ترکیه به خلیفه حفتر هشدار داد

ترکیه به خلیفه حفتر هشدار داد ترکیه می‌گوید چنانچه نظامیانش در لیبی هدف قرار بگیرند؛ با نیروهای خلیفه حفتر مقابله به مثل کرده و آنها را اهدافی مشروع تلقی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۱۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از فرانس پرس، «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه هشدار داد نیروهای وابسته به خلیفه حفتر و حامیانش در صورت هرگونه تلاش برای حمله به نظامیان ترکیه‌ای، به عنوان اهدافی مشروع تلقی خواهند شد.

 

آکار که برای دیدار با نظامیان ترکیه‌ای مستقر در طرابلس به لیبی رفته است گفت که فارغ از مکان، نیروهای خلیفه حفتر هر کجا که باشند از گزند نظامیان ترکیه در امان نخواهند ماند.

 

ترکیه اصلی‌ترین حامی خارجی دولت وفاق ملی لیبی است که به ریاست فائز السراج در طرابلس مستقر است حال آنکه نیروهای خلیفه حفتر در طبرق واقع در شرق لیبی مستقر هستند.

 

حفتر سه روز پیش تهدید کرده بود چنانچه ترکیه مداخله در مسائل لیبی را متوقف نکند؛ نظامیانش را هدف قرار خواهد داد.

 

پارلمان ترکیه در تاریخ ۳ دی، حضور نظامی در لیبی را به مدت ۱۸ ماه دیگر تمدید کرد.

 

به ادعای ترکیه، تهدیدهایی از جانب لیبی برای ترکیه و کل منطقه وجود دارد و با از سرگیری مجدد حملات، منافع آنکارا در مدیترانه و شمال آفریقا به مخاطره خواهد افتاد.

 

حضور نظامی ترکیه در لیبی در حالی تمدید می‌شود که طبق توافق آتش‌بسی که زیر نظر سازمان ملل حاصل شده، تمام نظامیان خارجی باید طی ۳ ماه از این کشور خارج شوند.

 

به گفته سازمان ملل، در لیبی حدود ۲۰ هزار نیروی خارجی یا مزدور وجود دارد و این به منزله نقض وحشتناک حاکمیت این کشور و مانعی برای ممنوعیت گسترش تسلیحات است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار