شخصیت «عاموس» در سریال «خانه امن» کیست؟

این روز‌ها نام شخصیت «عاموس» در سریال «خانه امن» زیاد شنیده می‌شود، اما این شخصیت کیست و چه نقشی در روابط منافقین با رژیم صهیونیستی داشته است؟
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۱۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر در قسمت چهل و هشتم سریال خانه امن به رابطه سازمان مجاهدین خلق و ارتباط با عربستان و رژیم اسرائیل اشاره شده است و به نظر می‌رسد که خود سازمان منافقین نیز در جلسات ابتدایی و دیدار‌های خود نمی‌دانستند که قرار است با نماینده رژیم اسرائیل دیدار کنند، اما در جلسه‌ای که برگزار می‌شود فردی به نام عاموس با پاسپورت امریکایی، ولی در اصل به نمایندگی از رژیم اسرائیل حضور پیدا می‌کند عربستان نیز به نمایندگان منافقین هویت واقعی عاموس را افشا نمی‌کند.

اما عاموس کیست؟

به احتمال فراوان منظور سازندگان این سریال عاموس یادلین است، اما این عاموس یادلین کیست؟
عاموس یادلین رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی و هم اکنون رئیس مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی است. وی جلسات متعددی را با نمایندگان عربستان امضا می‌کند که بر اساس آن به یک اتحاد با عربستان می‌رسد و برنامه‌هایی را برای ایجاد ناامنی در ایران طراحی می‌کند. بر اساس این تفاهمنامه و پروتکلی که امضا شده، هزینه‌های عملیات‌ها را دولت عربستان تامین می‌کند و طراحی و اتاق فکر برنامه‌ها در موساد انجام می‌شود.

بر این اساس هم‌سو کردن تمام گروه‌هایی که علیه ایران فعالیت می‌کنند خارج از نگاه و ایدئولوژی‌شان هدف اول است و این گروه‌ها باید علیه ایران اسلحه در دست بگیرند. دولت عربستان سه شرکت را با هدف پوشش در امارات، عربستان و بحرین راه‌اندازی می‌کند و طی تماسی با سازمان منافقین و جلساتی که با این سازمان برگزار می‌شود، اعضای این سازمان مسئول اجرای برنامه‌های مصوب شده می‌شود.

سازمان نیز بعد از سقوط صدام در پی آلترناتیو مناسبی بودند که بتوانند به آن‌ها تکیه کنند و از این رو به بن سلمان به لحاظ مالی و نتانیاهو به لحاظ عملیاتی و ترامپ به لحاظ حامی سیاسی رسیدند.

یکی از سوالات مهم امروز این است که بعد از رفتن ترامپ امید اعضای این سازمان به کیست؟ زیرا با رفتن ترامپ و جولیانی و پیش‌تر با حذف بولتون منافقین مهره‌های سیاسی خود را در ستاد حاکمه آمریکا از دست داده اند.

البته سازمان منافقین از سال‌های دور و با واسطه گری ترکی فیصل با رژیم اسرائیل رابطه داشته است و جلساتی در پاریس بین مسعود رجوی و نمایندگان رژیم اسرائیل برگزار شده بود سازمان به مرور تبدیل می‌شود به بازوی اجرایی عملیات‌هایی که عاموس یادلین طراحی می‌کند و بودجه آن را عربستان می‌دهد.

عاموس یادلین درباره ایران بسیار خوانده است و به خوبی ایران را می‌شناسد و یک تئوریسن و استراتژیست در رژیم اسرائیل است. او در دیدار‌های خود با سازمان منافقین با مهدی ابریشمچی از مسئولان رده بالای سازمان گفتگو می‌کند و مطمئن می‌شود که این سازمان دیگر با امریکا سر جنگ ندارد. حتی عاموس در این دیدار ابریشمچی را به دلیل طلاق هسمرش و ازدواج با مسعود رجوی مسخره می‌کند.

در نتیجه این جلسات مقرر می‌شود که اسم سازمان منافقین از گروه‌های تروریسی خارج شده و از دفاتر این گروه از اروپا پاک شود و در عوض این سازمان علیه ایران نبرد مسلحانه را انجام بدهد، زیرا عاموس معتقد بود که سازمان منافقین از داعش سازماندهی بهتر و قویتری دارد.

جمع آوری اطلاعات درباره صنایع دفاعی، هسته ای، بازرگانی، نفت، تخلیه تلفنی و انجام عملیات در داخل کشور از جمله وظائف سازمان منافقین است که عاموس یادلین برای آن‌ها تعیین کرده است هرچند سازمان مجاهدین خلق این روز‌ها کاملا وابسته به رژیم اسرائیل و عربستان است، اما به نظر می‌رسد با آن‌ها نیز صادقانه رفتار نمی‌کند. به طور مثال آن‌ها اطلاعاتی که از طریق تخلیه تلفنی بدست می‌آورند را به شکلی ارائه می‌کنند که انگار در همه بخش‌های داخلی کشور نفوذی دارند و با این ترفند بر سر عربستان و رژیم اسرائیل کلاه می‌گذارند تا پول بیشتری بدست بیاورند.

آنچه که در این میان مهم است این است که شهروندان و بخصوص مدیران کشور نباید مبحث تخلیه تلفنی را ساده فرض کنند، زیرا تخلیه تلفنی موضوعی است که در عین سادگی و کم اهمیت جلوه کردن، بسیار مهم و حیاتی است و به امنیت کشور خدشه زیادی وارد می‌کند.

جمع آوری اطلاعات در خصوص مشکلات داخلی جامعه، در راستای بهره برداری تبلیغی، شناسایی مشکلات دستگاه‌های اجرایی، جهت بهره برداری تبلیغی در راستای ناکارآمد نشان دادن نظام، کسب اطلاعات، در راستای دامن زدن به اختلافات جناح‌های سیاسی کشور، تلاش آگاهانه برای ایجاد اختلافات مذهبی، سیاسی و قومی در داخل کشور، کسب اطلاعات با هدف ایجاد اخلال در روابط جمهوری اسلامی در مجامع بین المللی از جمله اهداف تخلیه تلفنی است که در قالب تماس‌های شبیه به نظر سنجی، مصاحبه و فروش محصولات مختلف انجام می‌شود.

تسنیم

ارسال نظر