یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

پنتاگون به‌دنبال آزمایش یک سامانه جدید پدافند موشکی

یک رسانه غربی گزارش داد آمریکا برای سخت‌ترین و چالش‌برانگیزترین آزمایش دفاع موشکی خود برای سرنگونی موشک‌های متخاصم آماده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 24
کد خبر: ۷۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنتاگون تلاش برای انجام چالش‌برانگیرترین آزمایش دفاع موشکی براس سرنگونی موشک‌های شلیک‌شده به سمت آمریکا از سوی دشمنانش را آغاز کرده است.

 

خبرگزاری بلومبرگ به نقل از سه مقام مطلع گزارش کرد این برنامه در واقع آزمایش توانایی نظامی آمریکا برای هدف قراردادن موشک‌‌های دشمنانش از جمله ایران و کره‌شمالی است. این آزمایش برای اولین بار پس از تلاش موفق پنتاگون در مه ۲۰۱۷ انجام می‌شود.

 

به گزارش بلومبرگ، «آژانس دفاع موشکی آمریکا» قصد دارد روز دوشنبه و در آزمایشی که رسانه‌‌ای نشده است، دو موشک رهگیر مجهز به کلاهک‌های ساخت شرکت «ریتون» را به فاصله چند ثانیه از یکدیگر شلیک کند. اولین موشک به قصد انهدام مدلی از موشک بالستیک قاره‌پیما، شلیک می‌شود. موشک دوم نیز از سنسورهایش به منظور شناسایی یک موشک بالستیک قاره‌پیمای دیگر و یا اقدامات متقابل استفاده می‌کند.

 

بلومبرگ در ادامه نوشت، «مارک رایت» یک سخنگوی آژانس دفاع موشکی در پاسخ به ایمیل این خبرگزاری درباره این آزمایش موشکی نوشت «در حال حاضر موضوعی برای اعلام کردن ندارد.» 

 

سامانه دفاع موشکی ۲۶ میلیارد دلاری آمریکا با مدیریت «بوئینگ» که در کالیفرنیا و آلاسکا استقرار یافته، به منظور دفع حملات موشکی طراحی شده است. پنتاگون برای سال مالی ۲۰۲۰ درخواست بودجه ۹.۴ میلیارد دلاری برای برنامه‌های آژانس دفاع موشکی کرده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار