گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

کره شمالی: پامپئو و بولتون توافق را به هم زدند

یک مقام ارشد کره شمالی می‌گوید دو نفر از مقام‌های نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا در حصول توافق هسته‌ای میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ مانع‌تراشی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 26
کد خبر: ۷۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری فرس، مقام ارشد کره شمالی در اظهاراتی که سه‌شنبه از او منتشر شده «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا و «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید را مقصر شکست مذاکرات هسته‌ای با آمریکا معرفی کرده است.

 

رسانه‌های کره جنوبی روز سه‌شنبه بخش جدیدی از سخنان «چو سان هوی»، معاون وزیر خارجه کره شمالی که ۱۰ روز پیش در یک کنفرانس خبری درباره دیدار «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی مطرح شده را منتشر کرده‌اند.

 

هوی در آن کنفرانس خبری گفته ترامپ منوط به گنجاندن بندی در توافقنامه برای بازگشت خودکار تحریم‌ها در صورت آغاز فعالیت‌های هسته‌ای توسط کره شمالی، با رفع این تحریم‌ها موافق بوده است.

 

اما به گفته او، جان بولتون و مایک پامپئو به دلیل «خصومت‌ها و بی‌اعتمادی‌های موجود از قبل [در حصول توافق] مانع ایجاد کردند.»

 

دومین نشست میان سران آمریکا و کره جنوبی در هانوی، پایتخت ویتنام بدون نتیجه‌ای مشخص به پایان رسید. مقام کره شمالی گفته که رابطه میان ترامپ و کیم کماکان خوب است.

 

ترامپ جمعه گذشته در توئیتر اعلام کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا قصد اعمال تحریم‌های جدید علیه کره شمالی داشته اما او دستور توقف این تحریم‌ها را داده است.

ارسال نظر