پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

دستور روحانی به استانداران کشور: همه اقدامات لازم را برای ایجاد کارخانه نوآوری در استان‌ها تسریع کنید

رئیس جمهور در دستوری به تمام استانداران کشور خاطر نشان کرد: همه اقدامات لازم را برای ایجاد کارخانه نوآوری در استان‌های خود، تسریع کنید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۰۸ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 28
کد خبر: ۷۲۱۲۱

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در پی دریافت "گزارش اقدامات به عمل آمده درباره راه اندازی کارخانه نوآوری در استان کرمانشاه"، ضمن تقدیر از استاندار این استان، تاکید کرد که "سایر استانداران هم برای ایجاد کارخانه نوآوری همه اقدامات لازم را انجام داده و فعالیت های خود را در این زمینه تسریع ببخشند."

از زمان افتتاح نخستین کارخانه نوآوری آزادی در تهران به عنوان اولین و بزرگترین مرکز استقرار شتاب دهنده‌ها و استارت آپ های خاورمیانه و شمال آفریقا با ایجاد اشتغال برای حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از جوانان تحصیلکرده با حضور رئیس جمهور در ۱۴ آبان ۹۸ و دستور به مسوولان ذیربط برای ایجاد کارخانه های مشابه در سراسر استان های کشور، شاهد آغاز عملیات اجرایی و به دنبال آن افتتاح زنجیره ای این کارخانه ها در سراسر کشور هستیم.

در حال حاضر به جز استان‌های تهران، خراسان رضوی و کرمانشاه که کارخانه نوآوری در آنها به مرحله بهره‌برداری رسیده، در ۱۱ مرکز استان دیگر نیز کارخانه‌های نوآوری در مرحله افتتاح یا ساخت قرار دارد.

thvs

ارسال نظر
آخرین اخبار