روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد

اهمییت تهویه هوا در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا/ مردم در اماکن شلوغ تردد نکنند

لاری گفت: تهویه هوا در جلوگیری از انتقال کرونا نقش دارد و از مردم درخواست داریم از حضور در اماکن شلوغ خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۰ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 30
کد خبر: ۷۲۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ویروس کرونا از طریق عطسه، سرفه و صحبت کردن فرد آلوده به اطراف منتشر می‌شود و ذرات سبک‌تر می‌تواند برای ساعت‌ها در هوای پیرامون فرد مبتلا باقی بماند.

وی افزود: عدم تهویه منظم و مناسب هوا در محیط‌های سربسته خطر ابتلا به ویروس را به شکل تصاعدی افزایش می‌دهد، درخواست ‌می‌کنیم حضور خود در فضای سربسته و اماکن پر تردد مانند مراکز خرید را به حداقل رسانید و در صورت حضور در این مراکز از ماسک استفاده و نسبت به حفظ اصول فاصله گذاری ۱.۵ تا ۲ متر اقدام کنید همچنین کماکان از برگزاری مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی پرهیز کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نکاتی برای خرید در روزهای کرونایی گفت: مراکز خرید و فروشگاه‌ها از کانون‌های خطر در همه‌گیری کرونا محسوب می‌شوند که رعایت نکات بهداشتی در این اماکن بسیار حائز اهمیت است. بنابراین توصیه می‌کنیم تا حد امکان به شکل مجازی خرید کنید.

وی افزود: در صورت نیاز به خرید حضوری به صورت جمعی به خرید نروید و ترجیحا ساعات خلوت را برای خرید انتخاب کنید. از حضور در فروشگاه‌های شلوغ و با سیستم تهویه هوای نامناسب خودداری کنید، حتما ماسک بزنید و نسبت به رعایت فاصله‌گذاری ۱.۵ تا ۲ متر اقدام کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: از لمس غیرضروری نمونه اجناس پرهیز و برای پرداخت پول از روش‌های مجازی و دستگاه کارتخوان استفاده کنید، همچنین از دست زدن به پله برقی در فروشگاه‌ها اکیدا خودداری و در صورت استفاده از آسانسور برای فشار دادن دکمه‌های آن از دستمال کاغذی استفاده کنید و دستمال را در سطل زباله بیندازید. در طول فرایند خرید از تماس دست با صورت، بینی و دهان خودداری کنید.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر