صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم

ترامپ: انتخابات ۲۰۲۰ در حد جهان سوم هم نبود!

ترامپ: انتخابات ۲۰۲۰ در حد جهان سوم هم نبود! رئیس‌جمهور فعلی آمریکا با پافشاری بر ادعای تقلب، مدعی شد انتخابات ۲۰۲۰ حتی از روند‌های انتخاباتی کشور‌های جهان سوم هم بدتر بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که قرار است تا ۲۰ روز دیگر کاخ سفید را به جو بایدن دموکرات واگذار کند؛ همچنان از پذیرش نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ طفره رفته و بر ادعای خود مبنی بر وقوع تقلب پافشاری می‌کند.

 

در همین راستا، وی در پیامی توئیتری مدعی شد: شمار آرای انتخاباتی بسیار بیشتر از تعداد رأی دهندگان آمریکایی بود. این تحریف آرا قابل تحمل نیست. این یک انتخابات تقلبی بود که حتی در حد کشور‌های جهان سوم هم نیست!

 

در حال حاضر، ترامپ به امید اندک تغییر در نتیجه انتخابات آمریکا، در انتظار رأی دیوان عالی درباره سرنوشت ۵۰ هزار رأی پُستی ایالت کلیدی ویسکانسین است. تیم وکلای حقوقی او مدعی هستند که باید ۱۰ رأی الکترال این ایالت ابطال و تعیین نتیجه به قوه مقننه ویسکانسین که تحت اختیار جمهوریخواهان است؛ واگذار شود.

 

همزمان، جمعی از جمهوریخواهان به دنبال اعمال فشار بر «مایک پنس» معاون ترامپ هستند تا او را قانع کنند در روز ۶ ژانویه (۱۷ دی) که موعد تائید نتیجه انتخابات از سوی کنگره است؛ در مقام رئیس سنا، ۳۰۶ رأی الکترال جو بایدن دموکرات رئیس‌جمهور منتخب آمریکا را ابطال کند. این در حالی است که نقش پنس در جلسه تائید آرای الکترال، تشریفاتی است و از اختیار ابطال آرا برخوردار نیست.

 

از سوی دیگر، ترامپ از طرفدارانش خواسته در روز ۶ ژانویه، به دادخواهی از او به خیابان‌های واشنگتن دی سی بیایند حال آنکه احتمال آشوب در سایر شهر‌های آمریکا نیز منتفی نیست./ ایسنا

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار