یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

پامپئو خطاب به ایران:آمریکا اسیر باج‌خواهی هسته‌ای نخواهد شد

پامپئو خطاب به ایران:آمریکا اسیر باج‌خواهی هسته‌ای نخواهد شد وزیر خارجه آمریکا در پیامی در توییتر با تکرار اتهامات خود علیه ایران مدعی شد که واشنگتن اسیر باج‌خواهی هسته‌ای ایران نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 29
کد خبر: ۷۲۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در پیامی توییتری بار دیگر به اتهام‌پراکنی علیه ایران پرداخت.

وی در این پیام توییتری مدعی شد: «رژیم ایران که بی‌ثباتی و وحشت کاشته در حال تهدید آمریکا و متحدانمان است».

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه پیام توییتری خود نوشت: «دولت دونالد ترامپ وضعیت موجود را نپذیرفت و به اعمال مجدد تحریم‌ها پرداخت و کارزار فشار حداکثری را ایجاد کرد. آمریکا اسیر باج‌خواهی هسته‌ای نخواهد شد».

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که دوران چهار ساله ریاست‌جمهوری ترامپ رو به اتمام است او در تحقق این هدف ناکام مانده و ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

این در حالی است که «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکات که از روز ۲۰ ژانویه ( اول بهمن) کار خود را آغاز می‌کند می‌گوید هنوز هم بر سر موضع خود درباره بازگشت به توافق هسته‌ای ایران ایستاده است. او در مصاحبه‌ای درباره برنامه خود در قبال ایران گفته است: «ما از طریق مشورت با متحدان و شرکای خود، وارد مذاکرات و توافقات بعدی برای تشدید و تمدید محدودیت‌های هسته‌ای ایران خواهیم شد و همچنین به برنامه موشکی ایران نیز خواهیم پرداخت».

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار