گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درخواست ترامپ از دیوان عالی آمریکا برای تجدید نظر در نتیجه انتخابات

ستاد انتخاباتی رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد او با ارائه درخواست تجدید نظر به دیوان عالی، خواستار بررسی مجدد صحت انتخابات در ایالت ویسکانسین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در ادامه تلاش برای اثبات ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری، از دیوان عالی آمریکا درخواست تجدید نظر کرد.

 

ستاد انتخاباتی ترامپ در پیامی توییتری نوشت: «رئیس جمهور دونالد ترامپ، که از ظرفیت فردی به عنوان کاندید انتخاب مجدد برخوردار است، دادخواست تجدید نظری را به دیوان عالی ایالات متحده فرستاد تا از صحت انتخابات در ویسکانسین اطمینان حاصل شود».

 

این در حالی است که حدود دو هفته پیش دیوان عالی ایالتی ویسکانسین درخواست ستاد ترامپ برای ابطال شماری از آرای این ایالت را رد کرد.

 

هفته گذشته نیز «رودی جولیانی» وکیل شخصی ترامپ و سرپرست تیم حقوقی وی در بیانیه‌ای نوشت که ستاد انتخاباتی رئیس‌جمهور آمریکا دادخواستی را به دیوان عالی ارائه داده و خواستار تغییر سه حکم دادگاه پنسیلوانیا درباره آراء پستی در این ایالت شده است.

 

همچنین پیش‌تر دیوان عالی آمریکا درخواست ایالت تگزاس و ستاد دونالد ترامپ برای ابطال نتایج انتخابات در چهار ایالت را رد کرد. هر سه قاضی که از سوی ترامپ در این دادگاه منصوب شدند نیز همراه با اکثریت قضات دیوان عالی این اقدام ایالت تگزاس و ستاد ترامپ را رد کردند.

 

فارس

ارسال نظر