نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است

ترامپ: انتخابات ۲۰۲۰ در حد جهان سوم هم نبود!

رئیس‌جمهور فعلی آمریکا با پافشاری بر ادعای تقلب، مدعی شد انتخابات ۲۰۲۰ حتی از روند‌های انتخاباتی کشور‌های جهان سوم هم بدتر بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که قرار است تا ۲۰ روز دیگر کاخ سفید را به جو بایدن دموکرات واگذار کند؛ همچنان از پذیرش نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ طفره رفته و بر ادعای خود مبنی بر وقوع تقلب پافشاری می‌کند.

 

در همین راستا، وی در پیامی توئیتری مدعی شد: شمار آرای انتخاباتی بسیار بیشتر از تعداد رأی دهندگان آمریکایی بود. این تحریف آرا قابل تحمل نیست. این یک انتخابات تقلبی بود که حتی در حد کشور‌های جهان سوم هم نیست!

 

در حال حاضر، ترامپ به امید اندک تغییر در نتیجه انتخابات آمریکا، در انتظار رأی دیوان عالی درباره سرنوشت ۵۰ هزار رأی پُستی ایالت کلیدی ویسکانسین است. تیم وکلای حقوقی او مدعی هستند که باید ۱۰ رأی الکترال این ایالت ابطال و تعیین نتیجه به قوه مقننه ویسکانسین که تحت اختیار جمهوریخواهان است؛ واگذار شود.

 

همزمان، جمعی از جمهوریخواهان به دنبال اعمال فشار بر «مایک پنس» معاون ترامپ هستند تا او را قانع کنند در روز ۶ ژانویه (۱۷ دی) که موعد تائید نتیجه انتخابات از سوی کنگره است؛ در مقام رئیس سنا، ۳۰۶ رأی الکترال جو بایدن دموکرات رئیس‌جمهور منتخب آمریکا را ابطال کند. این در حالی است که نقش پنس در جلسه تائید آرای الکترال، تشریفاتی است و از اختیار ابطال آرا برخوردار نیست.

 

از سوی دیگر، ترامپ از طرفدارانش خواسته در روز ۶ ژانویه، به دادخواهی از او به خیابان‌های واشنگتن دی سی بیایند حال آنکه احتمال آشوب در سایر شهر‌های آمریکا نیز منتفی نیست./ ایسنا

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار