قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

سفر مقامات کره جنوبی به آمریکا برای دریافت معافیت از تحریم های ایران

مقامات دولت کره جنوبی در دیداری از واشنگتن در همین هفته بر تمدید معافیت از تحریم‌های ایران برای خرید نفت این کشور تاکید می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 26
کد خبر: ۷۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از رویترز، مقامات دولت کره جنوبی در دیداری از واشنگتن در همین هفته بر تمدید معافیت از تحریم‌های ایران برای خرید نفت این کشور تاکید می کنند. معافیت ها در ماه مه پایان می یابند .

 

معاون وزیر امور خارجه کره جنوبی در امور اقتصادی، یون کانگ هیون و سایر رهبران این کشور روز چهارشنبه و پنجشنبه با مقامات دولت آمریکا دیدار می‌کنند تا در مورد معافیت هایی که در نوامبر برای ادامه خرید نفت ایران داده شد بحث کنند. این معافیت ها در ازای کاهش خرید از ایران اعطا شده بود .

 

واشنگتن در نوامبر معافیت از تحریم‌های ایران را به 8 کشور اعطا کرد که شامل کره جنوبی، چهارمین مشتری بزرگ نفت ایران هم میشود. ولی دولت آمریکا اعلام کرد که هدفش صفر کردن هر چه سریعتر صادرات نفت ایران است . هدف آمریکا کاهش تعداد معافیت ها و 20 درصد کاهش صادرات ایران تا زیر یک میلیون بشکه در روز از ماه مه است .

 

مقامات کره جنوبی روز پنجشنبه با فرانسیس فانون، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور انرژی دیدار می‌کنند. روز چهارشنبه هم با برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا برای ایران و دیوید پامان، مدیر کل ایرانی تبار وزارت خارجه آمریکا در امور مالی و تحریم‌ها ملاقات می‌کنند .

 

پامان قبلاً در همین ماه با مقامات کره جنوبی در آسیا دیدار کرده بود. وی پیشنهاد داد به دقت در مورد تمدید معافیت ها و مسائل فنی مربوط به تجارت شرکت های کره ای با ایران مذاکره کنند .

 

کره جنوبی یک خریدار بزرگ نفت سبک ایران است و اعلام کرده که گزینه های کمی برای خرید همین مقدار نفت سبک از سایر عرضه کننده ها دارد .

 

واردات نفت کره جنوبی از ایران در فوریه 12.5 در صد به صورت سالانه کاهش یافت .

 

طبق گزارشات، کره‌جنوبی از نوامبر با واشنگتن در مورد معافیت های بیشتر مذاکره می کند و تاکید کرده که خرید نفت سبک ایران بر اقتصادش تأثیر می‌گذارد : «معافیت صفر یعنی واردات صفر از ایران» .

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار