جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

فصل بی رونقی بازار مسکن + جدول قیمت

بازار مسکن در نخستین فصل زمستان سرد و بی رونق است . به نظر می آید روند ریزشی معاملات مسکن در این ماه نیز ادامه داشته باشد ،بر اساس اطلاعات سامانه ثبت اطلاعات بازار املاک ایران از ابتدای دی ماه تا ۱۲ دی تنها ۴۶۵ معامله مسکن به ثبت رسیده است .
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 01
کد خبر: ۷۲۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر دو ماه آبان و آذر فصل بی رونقی بازار مسکن بود ،میزان معاملات مسکن ریزش قابل توجهی داشت. بر اساس آمارهای منتشر شده توسط بانک مرکزی درباره آذرماه ،شاهد افت ۴۲.۸ درصدی معاملات مسکن نسبت به آبان ماه و ۷۳.۲ درصدی نسبت به سال گذشته هستیم.

روند کاهش معاملات مسکن در آبان ماه اوج گرفت و میزان معامات ثبت شده ۴۸.۴ درصد کاهش داشت که بیشترین کاهش ماهیانه تعداد معاملات در سال ۹۹ محسوب می‌شد، اما آذرماه رکورد تازه ای در ریزش معاملات مسکن ثبت شد .

 

قیمت مسکن در تهران

اگر در دومین ماه پاییز تنها ۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی خرید و فروش شده بود در آخرین ماه پاییز امسال تنها ۲۵۵۵ ملک معامله شد.

در 12 روز نخست دی ماه به نظر می رسد روند ریزش معاملات ادامه داشته باشد به طوری که تاکنون در دو منطقه 19 و 20 هیچ معامله ثبت نشده است .

از ابتدای دی ماه تا 12 دی نیز تنها 465 معامله مسکن به ثبت رسیده است که در این میان سهم منطقه 5 با 44 معامله بیش از سایر مناطق است .

منطقه 7 با 37 معامله مسکن مقام دوم را دارد و مناطق 2 و 4 هم هر دو با ثبت 36 مبایعه نامه مسکن 12 روز نخست زمستان در لیست پر معامله ها قرار می گیرند . به جز دو منطقه ای که هیچ فروشی را به ثبت نرسانده اند مناطق 16،18،21،19 فروش های تک رقمی را ثبت کرده اند .

بر اساس اطلاعات منتشر شده در سامانه بازار املاک ایران ،از ابتدای دی ماه تاکنون در منطقه یک ،20 معامله ،در منطقه دو ،36 معامله ،منطقه سه ،22،منطقه چهار،36 ،منطقه 5 ،44،منطقه شش ،14،منطقه هفت ،37،منطقه هشت ،25،منطقه نه ،14،منطقه ده ،31،منطقه یازده ،30 ،منطقه دوازده 14 ،منطقه سیزده ،23،منطقه چهارده 29،منطقه پانزده ،30 ،منطقه شانزده 6، منطقه هفده 15،منطقه هجده ،8 و مناطق 19 و 20 صفر ،منطقه 21 ،9 منطقه 22 ،4 و سایر معاملات که ادرس دقیق آنها مشخص نیست دراین سامانه به عنوان منطقه 24 ثبت شده 18 مورد معامله مسکن به ثبت رسیده است .

در بخش جزییات معاملات ثبت شده در این بخش مربوط به شهرک راه آهن ،شهرک دانشگاه شریف ،قنات کوثر ،شرک امید ،زرین گلاب و ... است .

در آذر ماه 99 متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع واحد مسکونی از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۲۶ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان بود که نسبت به ماه قبل ۱.۱ درصد کاهش داشت.در جدول زیر برخی آپارتمان ها که از نظر قیمت مشابه یا کم تر از میانگین شهر تهران به فروش رفته اند را می خوانید .

انتخاب

ارسال نظر