ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

تشدید بارندگی‌ها در پایتخت تا ساعتی دیگر/ سرعت وزش باد به ۶۰ تا ۷۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد

مدیرکل هواشناسی استان تهران از اشاره به شدّت بارش‌ باران در پایتخت گفت: از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ اوج بارندگی‌ها را در تهران شاهد هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 26
کد خبر: ۷۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یحیی زارع امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به شدت بارش‌ باران در پایتخت اظهار داشت: هسته مرکزی بارندگی در شهر تهران است که از ساعت 16:30 تا 19:30 اوج بارندگی‌ها را شاهد خواهیم بود.

 

وی بیان کرد: از ساعت 16:30 تا 19:30 پیک بارش‌ها در غرب تهران است که 17 میلی‌متر پیش‌بینی می‌شود که اگر این اتفاق رُخ دهد امکان سیلابی شدن وجود دارد که مدیریت آن نیازمند توجه جدی است.

 

مدیرکل هواشناسی استان تهران افزود: از ساعت 19:30 تا 22:30 بارندگی‌ها در شرق تهران فعال می‌شود و از 22:30 قدری از شدّت بارندگی‌ها کاسته می‌شود اما تا ظهر فردا این سامانه بارشی در استان تهران وجود دارد.

 

زارع همچنین تصریح کرد: عصر امروز وزش باد 60 تا 70 کیلومتری در تهران پیش‌بینی می‌شود ضمن اینکه احتمال بارش تگرگ و رعد و برق نیز وجود دارد.

 

وی سپس با اشاره به میزان بارندگی در 24 ساعت گذشته گفت: در آبعلی 33 میلی‌متر، تهران 18 میلی‌متر، چیتگر 20 میلی‌متر، دماوند 30 میلی‌متر، شمیرانات 25 میلی‌متر، شهریار 21 میلی‌متر، فیروزکوه 22 میلی‌متر و لواسانات 23 میلی‎‌متر بارش داشته‌اند.

 

مدیرکل هواشناسی استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: از هفته آینده نیز سامانه جدید بارشی وارد کشور می‌شود که اوج آن از دوشنبه هفته آینده است.

ارسال نظر