مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

آخرین تغییرات محدودیت‌های ورزشی سراسری تا ۱۹ دی

تا ۱۹ دی ماه سال جاری، چهار شهر کشور با شدیدترین محدودیت‌های ورزشی مواجه خواهند بود، در ۴۳ شهر استخرهای سرپوشیده، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد و باشگاه ورزشی سالنی و در ۴۰۱ شهر نیز صرفا باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد و باشگاه های ورزشی سالنی تعطیل خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا در رابطه با آخرین وضعیت شهرهای کشور از نظر شیوع ویروس کرونا، چهار شهر قرمز در سراسر کشور وجود دارد که مربوط به استان مازندران است؛ سوادکوه شمالی، ساری، آمل و رامسر شهرهای با وضعیت قرمز از نظر شیوع ویروس کرونا هستند. همچنین به طور کلی نیز وضعیت ۴۰۱ شهر زرد و ۴۳ شهر نارنجی اعلام شده است که حدود ۱۸ شهر نارنجی در استان مازندران قرار دارند.

 

مناطق قرمز
بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در مناطق قرمز، مشاغل گروه دو، سه و چهار تعطیل است که طبق تقسیم بندی صورت گرفته در حوزه ورزش شامل تعطیلی مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، استخرهای سرپوشیده، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی می شود.

 

پس از اینکه طی دو هفته فعالیت مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی در تمامی شهرهای کشور مجاز بود اما با قرمز اعلام شدن وضعیت چهار شهر، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، استخرهای سرپوشیده، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی در شهرهای سوادکوه شمالی، ساری، آمل و رامسر تا پایان هفته جاری ممنوع است.

 

مناطق نارنجی
طبق اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در وضعیت نارنجی یا سطح هشدار ۲ که حدود ۱۰۸ شهر یا شهرستان جزو این محدوده هستند، محدودیت‌های مشاغل سطح ۳ و ۴ در اجرا می‌شود؛ بنابراین استخرهای سرپوشیده به عنوان گروه شغلی سه و باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی به عنوان گروه شغلی چهار در مناطق نارنجی مجاز به فعالیت نیستند.

 

مناطق زرد
همچنین طبق اعلام، نقاطی نیز که در وضعیت زرد قرار دارند سطح شغلی ۴ در آن ها محدود خواهد بود که شامل باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه های ورزشی سالنی است./ ایسنا

ارسال نظر