اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

احداث ۲ بنای یادبود برای شهید سلیمانی در تهران+جزئیات

شهردار تهران با بیان اینکه ۲ بنای یادبود برای قدردانی از خدمات شهید سلیمانی در پایتخت احداث می شود، گفت: یکی بنای یادبودی به نام سرباز وطن در تپه‌های عباس‌آباد و دیگری بنایی در جوار دریاچه خلیج فارس است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیروز حناچی شهردار تهران روز دوشنبه در آئین آغاز عملیات اجرایی بنای یادبود شهیدان سلیمانی و المهندس افزود: بنا به عهدی که با اعضای شورای شهر داشتیم و بنابر پیشنهاد عتبات عالیات، این اقدام را اجرا می کنیم.

 

وی با بیان اینکه شهید سلیمانی دستاورد انقلاب بود، اظهار داشت: این شهید از جمله جوانانی بود که امام راحل در سال ۱۳۴۲ گفتند همراهان من در گهواره اند و در واقع انقلاب و جنگ فرصت خدمت برای آنها ایجاد کرد.

 

حناچی ادامه داد: شهید سلیمانی پس از انقلاب از کارکردن در زمین کشاورزی تا عضو افتخاری سپاه و شرکت در دفاع مقدس حاضر شد.

 

به گفته وی، دوران هشت سال دفاع مقدس ذخیره خوبی برای روی پا ایستادن کشور و خود باوری افراد بود و شهید سلیمانی محصول این وقایع است.

 

حناچی با بیان برخی خصایل شهید سلیمانی و بیان اینکه این شهید تفکر راهبردی داشت، افزود: تبدیل تهدید به فرصت ماحصل اندیشه شهید سلیمانی بود و همواره می گفت این کار شدنی است به شرطی که نترسیم.

 

شهردار تهران با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی مصداق بارز «أَشِدَّاء عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» بود، ادامه داد: این شهید بزرگوار دل نازک و رحیم در برابر فرزندان شهدا و نیروهای خود در عرصه جنگ و از همه مهمتر بی توجه به دنیای مادی بود و تاکید داشت که "کار را برای خدا انجام دهید آنکه باید ببیند، می بیند".

 

حناچی گفت: واکنش مردم ایران نسبت به شهادت ایشان عادی نبود و اینکه مردم در ساعت ۱۰ صبح در میدان انقلاب و در فشار جمعیت در معرض خفه شدن قرار بگیرند، عادی نیست.

 

وی گفت: کسانی که دوران دفاع مقدس را یادشان است بسیاری آرزو داشتند که کربلا را ببیند و باز کردن این راه افتخاری بود که شهید سلیمانی سهم عظیمی در آن داشت.

 

حناچی یادآور شد: فروتنی و ادب به پدر و مادر و افراد دیگر از خصوصیات اخلاقی شهید سلیمانی بود.

 

شهردار تهران خاطرنشان کرد: وظیفه ما است که برای شخصیت ملی خود اقدامی انجام می دادیم و با کمک ستاد عتبات عالیات این کار را انجام خواهیم داد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار