پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

قالیباف:اقتصاد باید مردمی و در اختیار جوانان باشد/اکثر کالا‌ها از گمرکات کشور رهاسازی شد

زئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجازه دهیم اقتصاد مردمی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی کشور به درستی در اختیار مردم و جوانان قرار گرفته و به خوبی پیش برود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف در جریان نظارت میدانی خود از حوزه‌های انتخابیه نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری عصر امروز ‌در بازدید از جاده ترانزیتی لردگان ـ ایذه تاکید کرد: با توجه به اینکه حدود 60 کیلومتر از جاده ترانزیتی اصفهان – خوزستان دو خطه است، اعتبار مورد نیاز برای چهار خطه شدن این محور باید تامین می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی، افزود: تکمیل این جاده ارتباطی هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که 300 میلیارد تومان آن به استان چهارمحال و بختیاری و هزار و 200 میلیارد تومان آن به استان خوزستان اختصاص خواهد یافت.

 

قالیباف همچنین در حاشیه بازدید از مجتمع فولاد مجتمع فولاد سفیددشت در شهرستان بروجن با اشاره به نقش ارزشمند این واحد فولادی در مسیر تولید و صادرات کشور‌ گفت: بخشی از مشکلات صنایع مربوط به ضوابط و مقررات بوده که در مجلس شورای اسلامی به آن توجه خواهیم کرد، همچنین در سیاست‌گذاری ها نیز تلاش می‌کنیم تصدی دولت را در پروژه‌های این‌چنینی کمتر کرده و اجازه دهیم اقتصاد مردمی بر اساس اصل 44 قانون اساسی کشور به درستی در اختیار مردم و جوانان قرار گرفته و به خوبی پیش برود.

رئیس قوه مقننه کشورمان با بیان اینکه در ماه‌های اخیر مشکل خاصی در حوزه تخصیص کالا در گمرک‌ها گزارش نشده است، تصریح کرد: در مجلس جلسه‌ای با حضور رئیس بانک مرکزی، وزرای اقتصاد، کشاورزی، و صمت برگزار کردیم که بر اساس آن مقرر شد، مشکلات مربوط به ترخیص کالا از گمرک‌ها حل شود. بنابراین در 2 ماه اخیر مشکلی در این خصوص نداشتیم و اکثر کالا‌ها در گمرک‌های کشور رهاسازی شده است.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار