جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد شرور هفت تیرکش پایتخت دستگیر شد

منتظری: دادستانی درباره استفاده از مازوت دستور نداده است

دادستان کل کشور گفت: دادستانی درباره استفاده از مازوت دستور نداده است و تنها گفته است از انرژی استفاده شود که آلودگی کمتری ایجاد می‌کند. توقیف کشتی تجاری کره‌ای نیز براساس شکایت یکی از سازمان‌ها انجام شده است و اقدامات لازم درباره این موضوع درحال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در حاشیه نشست شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران در مورد آلودگی هوای تهران، گفت: موضوع آلودگی هوای تهران دستگاه‌های مختلفی را در بر می‌گیرد و دستگاه‌ها باید در این زمینه هم افزایی و تعامل داشته باشند. دادستانی در این زمینه ورود کرده و جلساتی با دستگاه‌های مرتبط داشته است و سازمان‌های استاندارد و محیط زیست باید دستگاه‌ها را به صف کنند.

 

وی افزود: دادستانی درباره استفاده از مازوت دستور نداده است و تنها گفته است از انرژی استفاده شود که آلودگی کمتری ایجاد می‌کند.

 

دادستان کل کشور با اشاره هزینه تخریب‌ ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز گفت: اینکه این هزینه تخریب باید توسط چه کسی یا دستگاهی پرداخت شود در قانون مشخص نشده است و دستگاه قضایی درباره این هزینه تخریب دارای ردیف بودجه نیست و ما نیز می‌خواهیم که مشخص شود که هزینه تخریب‌ها به عهده چه کسی است.

 

حجت الاسلام والمسلمین منتظری درباره توقیف کشتی کره جنوبی اظهار داشت: این توقیف براساس شکایت یکی از سازمان‌ها انجام شده است و اقدامات لازم درباره این موضوع درحال انجام است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار