انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه

آماده‌باش ۶۲۰۰ نیروی گارد ملی آمریکا توسط پنتاگون

منابع آمریکایی گزارش دادند که در پی اتفاقات شب گذشته در واشنگتن، وزارت دفاع آمریکا حدود ۶۲۰۰ نفر از نیروهای گارد ملی را برای حمایت از پلیس واشنگتن در صورت لزوم، به حالت آماده‌باش در آورده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری استارز اند استرایپز (Stars and Stripes) که به‌صورت تخصصی اخبار نیروهای مسلح آمریکا را پوشش می‌دهد، روز پنج‌شنبه گزارش داد که در پی تظاهرات گسترده حامیان دونالد ترامپ در واشنگتن که به تسخیر کنگره توسط آنها برای چند ساعت ختم شد، وزارت دفاع آمریکا امروز حدود 6200 نفر از نیروهای گارد ملی این کشور را در 6 ایالت ویرجینیا، پنسیلوانیا، نیویورک، نیوجرسی، دلاوِر و مریلند به حالت آماده‌باش در آورده است.

یک مقام وزارت دفاع آمریکا که به شرط فاش نشدن نامش با پایگاه خبری استارز اند استرایپز مصاحبه کرده، در خصوص آماده‌باش این تعداد نیرو گفته است که نیروهای گارد ملی آمریکا ظرف چند روز آینده به تدریج وارد واشنگتن خواهند شد.

به گفته وی، اگرچه حدود 6200 نیروی گارد ملی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند، اما تعداد دقیق نیروهایی که قرار است به واشنگتن اعزام شوند هنوز مشخص نیست و احتمالاً تعداد نیروهایی که به واشنگتن اعزام خواهند شد، بسته به شرایط کمتر از این رقم خواهد بود.

این مقام وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است که نیروهای گارد ملی قرار است به پلیس واشنگتن برای تأمین امنیت پایتخت آمریکا و نواحی اطراف تا روز 20 ژانویه یعنی روز تحلیف جو بایدن به عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا، کمک کنند.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار