توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

آماده‌باش ۶۲۰۰ نیروی گارد ملی آمریکا توسط پنتاگون

آماده‌باش ۶۲۰۰ نیروی گارد ملی آمریکا توسط پنتاگون منابع آمریکایی گزارش دادند که در پی اتفاقات شب گذشته در واشنگتن، وزارت دفاع آمریکا حدود ۶۲۰۰ نفر از نیروهای گارد ملی را برای حمایت از پلیس واشنگتن در صورت لزوم، به حالت آماده‌باش در آورده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری استارز اند استرایپز (Stars and Stripes) که به‌صورت تخصصی اخبار نیروهای مسلح آمریکا را پوشش می‌دهد، روز پنج‌شنبه گزارش داد که در پی تظاهرات گسترده حامیان دونالد ترامپ در واشنگتن که به تسخیر کنگره توسط آنها برای چند ساعت ختم شد، وزارت دفاع آمریکا امروز حدود 6200 نفر از نیروهای گارد ملی این کشور را در 6 ایالت ویرجینیا، پنسیلوانیا، نیویورک، نیوجرسی، دلاوِر و مریلند به حالت آماده‌باش در آورده است.

یک مقام وزارت دفاع آمریکا که به شرط فاش نشدن نامش با پایگاه خبری استارز اند استرایپز مصاحبه کرده، در خصوص آماده‌باش این تعداد نیرو گفته است که نیروهای گارد ملی آمریکا ظرف چند روز آینده به تدریج وارد واشنگتن خواهند شد.

به گفته وی، اگرچه حدود 6200 نیروی گارد ملی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند، اما تعداد دقیق نیروهایی که قرار است به واشنگتن اعزام شوند هنوز مشخص نیست و احتمالاً تعداد نیروهایی که به واشنگتن اعزام خواهند شد، بسته به شرایط کمتر از این رقم خواهد بود.

این مقام وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است که نیروهای گارد ملی قرار است به پلیس واشنگتن برای تأمین امنیت پایتخت آمریکا و نواحی اطراف تا روز 20 ژانویه یعنی روز تحلیف جو بایدن به عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا، کمک کنند.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار