تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

مسدود شدن حساب‌های ترامپ در فیسبوک و اینستاگرام

حساب‌های کاربری رئیس جمهور آمریکا در شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام به مدت نامحدود مسدود شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر دو شبکه اجتماعی «فیسبوک» و «اینستاگرام» روز پنجشنبه حساب‌های کاربری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را به طور دائم مسدود کردند.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «مارک زاکربرگ» رئیس شرکت فیسبوک و اینستاگرام که زیرمجموعه آن است اعلام کرد، ترامپ از این بستر برای «تحریک به اقدام خشونت‌آمیز علیه دولت انتخاب شده از طریق دموکراتیک» استفاده کرده است.

زاکربرگ افزود، به همین دلیل حساب‌های کاربری او «به صورت نامحدود و دستکم به مدت دو هفته بسته خواهد ماند تا انتقال مسالمت‌آمیز قدرت تکمیل شود».

این در حالی است که چهارشنبه شب نیز شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرد که ترامپ پست‌های توییتری خود را که به تعلیق حساب توییتری وی منجر شده بود، حذف کرده است تا بتواند بعد از مموعیت ۱۲ ساعته، مجدداً دسترسی خود به توییتر را به دست آورد.

چهارشنبه شب در حالی که جلسه مشترک کنگره آمریکا برای تأیید نهایی پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری در جریان بود، عده‌ای از هواداران ترامپ که در مقابل این ساختمان تجمع کرده بودند، به داخل آن یورش بردند.

ترامپ نیز که پیش‌تر با اظهارات جنجالی و تحریک‌آمیز خود، آتش این خشونت‌ها را کرده بود، در بیانیه‌ای قول انتقال «منظم» قدرت به بایدن را داد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر