سفر غیررسمی مسعود پزشکیان به شهرستان مرند پزشکیان: وضعیتی که در آن قرار داریم، جایگاه ما نیست/ باید تصمیم بگیریم که تغییر کنیم هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران دستگیری ۷ لیدر فعالیت تبلیغی علیه نظام در کردستان دومین سفر غیررسمی پزشکیان به تبریز تکذیب سفر خانواده سردار اوصانلو به خارج از کشور رونمایی از آشیانه امن موشک‌های ضدناو امیر حیدری: طومار ننگین دشمن متجاوز را در‌هم می‌پیچیم پزشکیان: باید تصمیم به تغییر بگیریم / مسلمانان در برابر ظلم سر خم نمی‌کنند سردار حاجی‌زاده: یمنی‌ها در یک امتحان بزرگ موفق شدند ضربه سنگین مرزبانان به قاچاقچیان در مرز مریوان خطیب جمعه تهران: سرمایه‌داران نباید دغدغه امنیت سرمایه را داشته باشند و بدانند که سرمایه آنها در مسیر آبادانی کشور به کار گرفته می‌شود رهبر انقلاب: مراکز مقاومت در منطقه انگیزه دارند، ایران نایب لازم ندارد / اگر آمریکایی‌ها خباثتی انجام دهند، سیلی سخت خواهند خورد آغاز دیدار نوروزی اقشار مختلف مردم با رهبر انقلاب پخش زنده سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب، اول فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۰ صبح

نامه محسن هاشمی به خواهرش فائزه: عذرخواهی کن + عکس

در پی مصاحبه اخیر فائزه هاشمی در مورد دونالد ترامپ و اقدامات رییس جمهور آمریکا علیه ایران، محسن هاشمی طی نامه ای سرگشاده به اظهارات وی واکنش نشان داد و نوشت: «می دانم که در سالهای اخیر برخوردهای نادرستی با تو، خانواده و فرزندت شده است که شاید باعث کشاندن تو به تندروی و خارج شدن از مشی میانه روی پدر گردیده، ولی این دلیل نمی شود که به رییس جمهور کشور بیگانه امید ببندی و دم از استقلال بزنی!»
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۵۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ متن نامه سرگشاده محسن هاشمی رفسنجانی به خواهرش بدین شرح است:


بسم الله الرحمن الرحیم

خواهر عزیزم فائزه

هنوز چهارمین سالگرد رحلت پدر، سپری نشده بود که انتشار مصاحبه ای از تو موجب ناراحتی علاقمندان آیت الله هاشمی رفسنجانی والبته اعضای خانواده و را فراهم کرد و بهانه ای مناسب به افراطیون و تخریب گران پدر داد و برگ دیگری بر مظلومیتش اضافه شد.



نوشتن این سطور به معنای آن نیست که خود را بزرگتر یا فهمیده تر از تو می دانم، چرا که تقریبا هم سن و سوابق سیاسی تو کمتر از من نیست، ولی احساس وظیفه کردم که تذکراتی که بارها به شکل گفتگوهای خانوادگی طرح شده بود را در قالب نامه سرگشاده بیاورم.



به خوبی می دانی که متفاوت با بسیاری از شخصیتهای کشور، پدر، چهره ای نبود که مواضع وتفکراتش پوشیده باشد، از او هزاران صفحه اثر در قالب کتاب، خاطرات، خطبه های نمازجمعه، سخنرانی، مصاحبه و ... باقیمانده است که حدود یکصد جلد آن تاکنون منتشر شده است.



اتفاقا در موضوع ترامپ، برخطر او و تهدیدی که خودکامگی او هشدار علنی داده بود و گفتند:


ترامپ چهره‌ای خطرناک و قلدری که به اصول پایبند نیست و قواعد و مقررات را به راحتی به زیر پا می‌گذار، می باشد."


می دانی که ترامپ به واکنش احساسی وبه دور از عقلانیت ایران در این ماههای آخر دل بسته بود تا بتواند آتش جنگ را روشن کند که با هشیاری وتدبیر مسئولان، بویژه رهبرانقلاب این توطئه ناکام ماند و ایران با سرافرازی و ترامپ با شکست، سخت ترین دوره تحریم ها را به پایان رساند.


قطعا خود خوب می دانی و معتقدی که ترامپ کاری جز تهدید، تحریم، بدعهدی، ترور، توهین علیه ایران انجام نداد و سیاستمداری لمپن وقمار باز است و من سقوط ترامپ را به ملتهای ایران و آمریکا تبریک گفتم.


می دانم که در سالهای اخیر برخوردهای نادرستی با تو، خانواده و فرزندت شده است که شاید باعث کشاندن تو به تندروی و خارج شدن از مشی میانه روی پدر گردیده، ولی این دلیل نمی شود که به رییس جمهور کشور بیگانه امید ببندی و دم از استقلال بزنی!



لذا از تو صمیمانه تقاضا دارم صحبتهای خود را اصلاح و از این موضع عذرخواهی کنی و مانع تخریب پدر از طرف تجدیدنظرطلبان خارجی و افراطیون داخلی شوی

برادرت محسن

نامه محسن هاشمی به خواهرش فائزه: عذرخواهی کن + عکس

منبع: جماران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
0
0
من عذر می خوام اقای نژادی اگر حرفی زدم خلاف میل شما ،شما گفتی از ترامپ حمایت کن رای بیاورد ،من هیچ گونه قصد نداشتم خدای ناکرده که شما را بد نام کنم ،مسولیت محترم خواسته اقای احمدی نژاد چیست درمورد کارش رسیدگی کنید