دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

آخرین جلسه رسیدگی به پرونده رییس سابق سازمان خصوصی سازی/متهم پوری حسینی:هیچ دستور و تصمیم فردی را صادر و اتخاذ نکردم

آخرین جلسه رسیدگی به پرونده رییس پیشین سازمان خصوصی سازی امروز برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات پوری حسینی رییس پیشین سازمان خصوصی سازی در شعبه اول دادگاه کیفری یک تهران برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی از متهم پوری حسینی خواست تا برای اخذ آخرین دفاع در جایگاه قرار گیرد.

سپس قاضی اتهامات پوری حسینی از جمله اخلال در نظام اقتصادی و تولیدی کشور به طور عمده از طریق عدم رعایت تشریفات قانونی در واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی را به وی تفهیم کرد.

متهم پوری حسینی با قرار گرفتن در جایگاه در مقام آخرین دفاع اظهار داشت: صرف نظر از اینکه مواردی نظیر اهمال یا تضییع یا عدم رعایت تشریفات قانونی در فرآیند واگذاری‌ها صحت دارد یا خیر، باید بگویم که در فرآیند‌های انجام شده هیچ فعلی برخواسته از دستور یا اقدام من وجود ندارد، بنابراین هیچ یک از اتهامات را قبول ندارم.

متهم پوری حسینی افزود: دولت شرکت ماشین‌سازی را به جای بدهی خود به صندوق فولاد، به این صندوق واگذار کرد و سازمان خصوصی سازی نیز به عنوان وکیل صندوق، شرکت ماشین‌سازی را به قربانعلی فرخزاد واگذار کرد.

متهم پوری حسینی در ادامه توضیحاتی پیرامون فرآیند واگذاری شرکت حمل و نقل خلیج فارس ارائه کرد.

وی در خصوص فرآیند واگذاری شرکت ایریتک، گفت: طبق تبصره ۳ ماده ۲۴ قانون اصل ۴۴ مدیران شرکت‌ها نمی‌توانند خریدار سهام به مزایده گذاشته آن‌ها باشند؛ برداشت ما در سازمان خصوصی سازی این بود که این مدیران می‌توانند در قالب یک شرکت دیگر سهام شرکتی که در زمره مدیران آن هستند را خریداری کنند.

متهم پوری حسینی بیان داشت: من در مدت تصدی ریاست سازمان خصوصی سازی هیچ دستور و تصمیم فردی را صادر و اتخاذ نکردم و تمام اقداماتم ناظر بر مصوبات هیات واگذاری و در برخی موارد، هیات وزیران بود.

این متهم گفت: از سال ۹۲ تا سال ۹۸ که ریاست خصوصی سازی را بر عهده داشتم هیچ اختیاری از هیات واگذاری به من برای واگذاری شرکت‌ها تفویض نشده بود و من تنها دبیر هیات واگذاری بودم.

متهم پوری حسینی گفت: من غیر از جلسات واگذاری پرسپولیس و استقلال که دارای برخی حساسیت‌ها بود در هیچ جلسه مزایده‌ای شرکت نکردم و جلسات مزایده را همکارانم برگزار می‌کردند.

پس از پایان دفاعیات متهم پوری حسینی، قاضی ختم جلسه رسیدگی به پرونده این متهم را اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار