ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نماینده جهاد اسلامی:سردار سلیمانی وحدت در میان مقاومت ایجاد کرد

نماینده جهاد اسلامی:سردار سلیمانی وحدت در میان مقاومت ایجاد کرد نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در صنعاء با اشاره به خدمات سردار حاج قاسم سلیمانی به مقاومت فلسطین تأکید کرد که هزاران نفر از شاگردان سردار سلیمانی آماده اجرای وصیت او و ادامه راهش هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر «احمد برکه» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در یمن گفت که شهید سردار حاج قاسم سلیمانی خدمات زیادی به مقاومت و آرمان فلسطین ارائه کرد و شهادت او خسارت بزرگی برای محور مقاومت است.

برکه در مصاحبه با روزنامه یمنی «الثورة»، گفت که خدمات سردار سلیمانی به مقاومت فلسطین آن را برای ایجاد توازن رعب و وحشت با دشمن صهیونیستی توانمندتر کرد.

او افزود که سردار حاج قاسم سلیمانی با انتقال تجربیات نظامی و امنیتی به مقاومت فلسطین، کمک‌های زیادی به گروه‌های مقاومت ارائه کرد و مقاومت نیز گام‌های بزرگی در این زمینه برداشت.

برکه تصریح کرد که سردار سلیمانی وحدت در میان مقاومت ایجاد کرد و تشکیل اتاق عملیات مشترک متشکل از شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت که در برابر تجاوزات دشمن به عنوان یک نیروی واحد و یکپارچه ایستادگی می‌کنند، نشانه این وحدت است همچنانکه اخیرا نیز شاهد برگزاری رزمایش تمامی شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت فلسطینی بودیم.

به گفته وی، سردار سلیمانی همچنین در ایجاد محور مقاومت برای ایستادگی در برابر پروژه‌های صهیونیستی-آمریکایی در منطقه نیز نقش زیادی ایفا کرد.

نماینده جنبش جهاد اسلامی در یمن همچنین در پیامی به خانواده سردار سلیمانی به مناسبت نخستین سالگرد شهادت او گفت:«شهادت سلیمانی پایان راه نیست و هزاران نفر از شاگردان سلیمانی آماده اجرای وصیت او و ادامه راهش هستند».

برکه همچنین با انتقاد از سازش برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی گفت که عربستان سعودی نیز به دور از این سازش نیست و ممکن است در مرحله آینده شاهد علنی شدن روابط بین این کشور با دشمن صهیونیستی باشیم.

او تأکید کرد که سازش با رژیم صهیونیستی، فرصتی برای این رژیم به منظور استمرار یهودی‌سازی اراضی فلسطینی و مصادره آن و نیز ارتکاب جنایت‌های بیشتر علیه ملت فلسطین فراهم می‌آورد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار