دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نماینده جهاد اسلامی:سردار سلیمانی وحدت در میان مقاومت ایجاد کرد

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در صنعاء با اشاره به خدمات سردار حاج قاسم سلیمانی به مقاومت فلسطین تأکید کرد که هزاران نفر از شاگردان سردار سلیمانی آماده اجرای وصیت او و ادامه راهش هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر «احمد برکه» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در یمن گفت که شهید سردار حاج قاسم سلیمانی خدمات زیادی به مقاومت و آرمان فلسطین ارائه کرد و شهادت او خسارت بزرگی برای محور مقاومت است.

برکه در مصاحبه با روزنامه یمنی «الثورة»، گفت که خدمات سردار سلیمانی به مقاومت فلسطین آن را برای ایجاد توازن رعب و وحشت با دشمن صهیونیستی توانمندتر کرد.

او افزود که سردار حاج قاسم سلیمانی با انتقال تجربیات نظامی و امنیتی به مقاومت فلسطین، کمک‌های زیادی به گروه‌های مقاومت ارائه کرد و مقاومت نیز گام‌های بزرگی در این زمینه برداشت.

برکه تصریح کرد که سردار سلیمانی وحدت در میان مقاومت ایجاد کرد و تشکیل اتاق عملیات مشترک متشکل از شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت که در برابر تجاوزات دشمن به عنوان یک نیروی واحد و یکپارچه ایستادگی می‌کنند، نشانه این وحدت است همچنانکه اخیرا نیز شاهد برگزاری رزمایش تمامی شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت فلسطینی بودیم.

به گفته وی، سردار سلیمانی همچنین در ایجاد محور مقاومت برای ایستادگی در برابر پروژه‌های صهیونیستی-آمریکایی در منطقه نیز نقش زیادی ایفا کرد.

نماینده جنبش جهاد اسلامی در یمن همچنین در پیامی به خانواده سردار سلیمانی به مناسبت نخستین سالگرد شهادت او گفت:«شهادت سلیمانی پایان راه نیست و هزاران نفر از شاگردان سلیمانی آماده اجرای وصیت او و ادامه راهش هستند».

برکه همچنین با انتقاد از سازش برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی گفت که عربستان سعودی نیز به دور از این سازش نیست و ممکن است در مرحله آینده شاهد علنی شدن روابط بین این کشور با دشمن صهیونیستی باشیم.

او تأکید کرد که سازش با رژیم صهیونیستی، فرصتی برای این رژیم به منظور استمرار یهودی‌سازی اراضی فلسطینی و مصادره آن و نیز ارتکاب جنایت‌های بیشتر علیه ملت فلسطین فراهم می‌آورد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر