ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

نگهداری تمساح در حوضچه مرکز خرید اپال تهران

درپی انتشار تصاویری از نگهداری از یک تمساح کوچک در حوضچه کوچکی در مرکز خرید اُپال در غرب تهران، رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران گفت: سازمان حفاظت محیط زیست و اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران در حال پیگیری این مساله هستند تا علت انتقال تمساح به این مرکز خرید را بررسی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر محمد کرمی ضمن اشاره به اینکه این تمساح متعلق به شرکتی است که از سال‌های گذشته مجوز خرید و فروش و نگهداری گونه‌های خزندگان را دریافت کرده است و حدود پنج تا شش سال سابقه فعالیت در این زمینه را دارد، اظهار کرد: این تمساح سال‌های گذشته در مرکز خرید کیش در نزدیکی میدان تجریش قرار داشت اما به دلیل نامناسب بودن شرایط به باغ گل کنتیا در ولنجک انتقال داده شد.

وی ادامه داد: اکنون این تمساح به مرکز خرید اُپال انتقال داده شده و ما با همکاران سازمان حفاظت محیط زیست، اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران به همراه رییس گروه خزندگان سازمان حفاظت محیط زیست در حال پیگیری و بازدید از این مرکز خرید و شرایط تمساح نگهداری شده در آن هستیم.

کرمی در پایان با اشاره به اینکه شرکت مذکور برای انتقال تمساح از باغ گل کنتیا به مرکز خرید اوپال نامه‌ای به اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران ارسال کرده بود، گفت: به این نامه از سوی اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران هنوز پاسخ داده نشده است، با این وجود انتقال این تمساح صورت گرفته و ما در حال حاضر در حال بررسی علت و چگونگی انتقال این گونه و امکان‌پذیر بودن نگهداری آن در مرکز خرید اُپال هستیم.

به گزارش ایسنا عکس خبربا عنوان عکس تمساح در مرکز خرید اُپال در فضای مجازی منتشر شده است و ایسنا صحت آن را تایید یا رد نمی‌کند.

ایسنا

ارسال نظر