ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

برایان‌هوک: تمدید معافیت از تحریم‌های ایران به هیچ کشوری داده نمی‌شود

نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران گفت که تمدید معافیت از تحریم‌های ایران به هیچ کشوری داده نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۳:۲۳ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 28
کد خبر: ۷۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «برایان هوک» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران عصر چهارشنبه در مصاحبه با شبکه خبری اسکای‌نیوز گفت که به هیچ کشوری تمدید معافیت‌ از تحریم‌های ایران داده نمی‌شود.

 

رئیس جمهور آمریکا بایستی تا اولین هفته ماه مه میلادی درباره صدور معافیت برای ۸ کشور شامل چین، هند، ژاپن، ترکیه، ایتالیا، یونان، کره جنوبی و تایوان تصمیم‌گیری کند و بر اساس گزارش‌ها در آستانه نزدیک شدن به موعد تمدید معافیت‌های تحریمی برای مشتری‌های نفت ایران بین اعضای تیم امنیت ملی دونالد ترامپ درباره تمدید یا عدم تمدید این معافیت‌ها اختلافات شدید وجود دارد.

 

هوک در ادامه این مصاحبه مدعی شد که نظام ایران به تامین مالی تروریسم می‌پردازد و آمریکا در تلاش است تا مانع از این کار شود.

 

این مقام آمریکایی بدون اشاره به نقش ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان سعودی در جنایت علیه مردم یمن، ایران را مسئول طولانی شدن جنگ در یمن به دلیل حمایت از جنبش حوثی‌ها شد و گفت که باید در راستای خارج کردن ایران از یمن تلاش شود.

 

نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به این موضوع که آمریکا فشار اقتصادی بی‌سابقه‌ای را علیه ایران اعمال کرده هشدار داد که واشنگتن کسانی را که به دنبال نقض تحریم‌های ایران هستند مجازات خواهد کرد.

 

هوک در ادامه مصاحبه با اسکای‌نیوز مدعی شد که ایران به فعالیت‌های بی ثبات کننده در منطقه ادامه می‌دهد و (سردار) قاسم سلیمانی (فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران) سیاست خارجه ایران را به پیش می‌برد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار