آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

واکنش ایران به حکم دادگاه لوکزامبورگ در رفع توقیف از ۱/۷ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به رفع توقیف از دارایی‌های بانک مرکزی، گفت: با تلاش‌های بسیار زیاد و همکاری نهادهای مختلف در سطح ملی و در جهت احقاق حقوق ملت ایران، این موفقیت حاصل شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 28
کد خبر: ۷۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ،  بهرام قاسمی، در پاسخ به پرسش خبرنگاران در مورد حکم دادگاه لوکزامبورگ در رفع توقیف از ۱/۷ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی، گفت: با شکایت بانک مرکزی و تلاش‌های بسیار زیاد در سطح ملی و همکاری بانک مرکزی، وزارت امور خارجه، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و مرکز حقوقی ریاست جمهوری، در جهت احقاق حقوق ملت ایران، این موفقیت حاصل شد. بی‌شک دوران یکه‌تازی و زورمداری ایالات متحده آمریکا نسبت به سایر کشورها و تحت عناوین مختلف و طرح اتهامات بی‌اساس سپری شده است و این حکم در این مرحله نشان داد که هنوز در جامعه جهانی، محاکمی با رویکرد مستقل می‌توانند وجود داشته باشند.

 

این دیپلمات ارشد کشورمان افزود: ایالات متحده که برای تشویش افکار عمومی جهان علیه کشور مستقلی چون ایران، هزینه‌های گزافی را صرف کرده و دروغ‌پردازی زیادی را انجام داده است که اسناد و گزارش‌های متقن و مستند موجود در مورد عامل و عاملین اصلی حادثه یازده سپتامبر را تبرئه و افکار عمومی جهان را از آنها به سمت دیگری منحرف کند، باید بداند که نمی‌تواند با دروغ‌پردازی ثروت و مایملک ایرانیان را مورد دستبرد و سرقت قرار دهد؛ آقای ترامپ باید بیاموزد که ایرانیان و مردم هوشمند و بزرگ آن با دیگر کشورهایی که ثروت کشور و ملت خود را در طبق اخلاص تقدیم آنان می‌کنند تا از امتیاز حمایت و امنیت اجاره‌ای برخوردار شوند، کاملاً متفاوتند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر نقش مهم همکاری و تعامل چندین دستگاه داخلی در این موفقیت، اظهار داشت: با همزبانی و همدلی هرچه بیشتر دولت و تمامی سازمان‌ها و نهادهای کشور و با پشتوانه مردم و استفاده از ابزار حقوقی و بهره‌مندی از حقوق‌دانان خبره کشور، در کنار دیپلماسی، در تمامی عرصه‌های حقوقی و با تمام توان برای احقاق حقوق ملت ایران تلاش خواهیم کرد و ایالات متحده آمریکا که تاکنون شکست‌های متعددی را در کارزارهای مختلف حقوقی و سیاسی در مقابل ایران تجربه کرده است، با اراده دولت و ملت ایران از این پس نیز شاهد عقب‌نشینی‌ها و شکست‌های بیشتری خواهد بود و ایرانیان با هوشمندی و تجارب بر جای‌مانده از فشارهای مکرر و از سر خصومت آمریکا، تمامی ترفندهای ظالمانه این کشور را خنثی خواهند کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار