هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

مجلس عوام باز هم به ترزا می روش خوش نشان نداد/احتمال استعفا بالا گرفت

هیچ یک از هشت گزینه‌ای که نمایندگان پارلمان بریتانیا به عنوان طرح جایگزین بریگزیت پیشنهاد کرده بود از حمایت اکثریت برخوردار نشد و ترزا می می‌گوید چنانچه توافق خروج به تایید پارلمان برسد، کناره‌گیری می‌کند تا نخست‌وزیر جدیدی جزئیات خروج را به مذاکره بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 28
کد خبر: ۷۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، درخواست برای یک اتحاد گمرکی با اتحادیه اروپا با ۲۷۲ رای در مقابل ۲۶۴ رای رد شد و درخواست برای انجام همه‌پرسی برای تایید هرگونه توافقی بر سر بریگزیت هم با ۲۹۵ رای در مقابل ۲۶۸ رای شکست خورد.

 

استیون بارکلی، وزیر بریگزیت دولت ترزا می، نخست وزیر بریتانیا گفت نتایج رای‌گیری چهارشنبه این نظر دولت را تایید می‌کند که توافقی که خانم می با اتحادیه اروپا به دست آورده بود - اما در پارلمان رد شد - "بهترین گزینه" است. او به نمایندگان گفت روشن است که "راه ساده‌ای برای حرکت به جلو" وجود ندارد.

 

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی،‌ طرح جایگزین حزب کارگر برای خروج از اتحادیه اروپا - از جمله "هماهنگی نزدیک" با بازار واحد اروپا و حفاظت از حقوق کارگران - هم با ۳۰۷ رای در مقابل ۲۳۷ رای شکست خورد.

پنج پیشنهاد دیگر از جمله حمایت از یک خروج بدون توافق، طرح به اصطلاح بازار مشترک ۲.۰، پیشنهادی برای ماندن در ناحیه اقتصادی اروپا و متوقف کردن فرآیند بریگزیت با ابطال ماده ۵۰، همگی از کسب اکثریت آراء باز ماندند.

 

اولیور لتوین، نماینده حزب محافظه‌کار که بر فرآیند بی‌سابقه آراء نظارت داشت، گفت که فقدان رای اکثریت برای این پیشنهادها "مایوس‌کننده" است. او گفت که اعضای پارلمان فرصت خواهند داشت روز دوشنبه بار دیگر برای رسیدن به اجماع تلاش کنند، اما افزود که اگر توافق نخست‌وزیر پیش از آن رای بیاورد، دیگر نیازی به این کار نخواهد بود.

 

تاکنون همه طرح‌های بریگزیت که دولت می بر سر آنها با اتحادیه اروپا به توافق رسیده، در پارلمان این کشور رد شده است که آخرین آنها روز ۱۲ مارس بود. جناح‌های سیاسی مختلف به دلایل متفاوتی علیه توافقنامه می با اتحادیه اروپا رأی داده‌اند. حزب کارگر، حزب اصلی مخالف دولت و نیز نمایندگان طرفدار ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا معتقدند خروج طبق این توافقنامه برای اقتصاد بریتانیا مضر است.

 

در سوی دیگر، هواداران سرسخت بریگزیت معتقد بودند توافقنامه به دست آمده توسط دولت کنترل کامل همه امور را به بریتانیا برنمی‌گرداند و مخصوصاً نگران بودند که بخش مربوط به مرز ایرلند شمالی، باعث ‌شود بریتانیا تا ابد در قید و بندهای اتحادیه اروپا بماند.

پیشتر در روز چهارشنبه ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا وعده داد آماده است به محض تصویب توافقنامه خروج کشورش از اتحادیه اروپا کناره‌گیری کند. او گفته در صورت تصویب توافقنامه پیشنهادی او در پارلمان دیگر برای ادامه گفت‌وگوها میان دولت بریتانیا و اتحادیه اروپا بر سر کار باقی نخواهد ماند.

 

با وجود این، بر اساس اظهارات نمایندگان محافظه‌کاری که در این جلسه با می حضور داشته‌اند او تاریخ دقیقی برای کناره‌گیری از قدرت مشخص نکرده است.

 

تصمیم می تنها دو روز پس از اقدام بی‌سابقه نمایندگان پارلمان بریتانیا صورت گرفته که طی آن با هدف جلب حمایت اکثریت اعضا از یک راه‌حل جایگزین برای بریگزیت، به انتقال قدرت تصمیم‌گیری در این زمینه از نخست‌وزیر به مجلس عوام رای داده‌اند.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار