عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹/ فوت ۸۱ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته

دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹ را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 14
کد خبر: ۷۴۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. باید با توجه به آغاز فصل زمستان و امکان اوج گیری مجدد بیماری کرونا در کشور باید تمهیدات بیشتری برای جلوگیری از ورود به پیک جدید کرونا بیاندیشیم. طرح ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ الی ۴ صبح در شهر‌های با وضعیت زرد نیز اجرایی می‌شود. با توجه به اینکه یک مورد کرونای انگلیسی در کشور پیدا شده باید پروتکل‌ها بیش از پیش رعایت شوند تا از بروز و اوج گیری کرونای انگلیسی مصون بمانیم. نرخ روند ابتلا به کرونا همچنان بالاست به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته 81 نفر جان خود را از دست داده اند. آخرین آمار کرونا در پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.

 

آمار جانباختگان کرونا در 24 ساعت گذشته

 سخنگوی وزارت بهداشت از جان باختن ۸۱ بیمار مبتلا به کرونا خبر داد.

 

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۵ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۳۳ نفر از آنها بستری شدند.م جموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۱۱ هزار و ۸۱۰ نفر رسید.

 

مجموع جانباختگان کرونا تا امروز 25 دی 99

وی گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۵۳۸ نفر رسید.خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۵۹۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ۴۴۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.تا کنون ۸ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۵۸۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

وضعیت کرونایی شهرهای کشور 25 دی 99

لاری عنوان کرد: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۷ شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

 

وی گفت: همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار