روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس
عراقچی‌:

هنوز از اروپا ناامید نشدیم!

با وجود امروز و فرداها و پاسکاری‌های اروپا در ایجاد یک مسیر مالی با ایران، معاون وزیر خارجع اعلام کرده که هنوز از همکاری با آن‌ها ناامید نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 17
کد خبر: ۷۴۱
به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اقتصادی دولت، راهکار‌های بسیاری را برای مقابله با تحریم‌ها اندیشیده اند، گفت: هنوز به نقطه قطع کامل امید از اروپا نرسیده ایم.

عراقچی که برای انجام دومین دور گفتگو‌های سیاسی مشورتی معاونین وزرای خارجه ایران و اسپانیا، روز جمعه وارد مادرید شد، در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا در پاسخ به این پرسش که در صورتی که سرانجام اروپا در برابر خواسته‌های ترامپ تسلیم شود، ایران چه اقداماتی را در پیش خواهد گرفت؟ تصریح کرد: ما هنوز به آن نقطه نرسیده ایم، ولی دستگاه‌های جمهوری اسلامی ایران برای همه سناریو‌های احتمالی پیش بینی لازم را بعمل آورده اند و برای هرکدام از آن‌ها، اقدام لازم را در زمان خودش خواهیم کرد.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه تاکید کرد: ما هنوز به نقطه قطع کامل امید از اروپا نرسیده ایم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کارشناسان معتقدند ایران برای برون رفت از وضعیت فشار باید به استفاده از ارز دیجیتالی، استفاده از اس پی اف اس روسیه به جای سوییفت و ایجاد بورس نفت روی آورد، اظهار داشت: ما راهکار‌های زیادی را برای مقابله با تحریم‌ها بررسی و پیش بینی کرده ایم وهمکارانمان در دستگاه‌های اقتصادی دولت، کارگروه هایی دارند که مشغول کار بر روی همه ایده‌ها و بررسی راه حل‌ها هستند.

عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران در مورد آخرین وضعیت ایجاد و استقرار مکانیسم ویژه مالی اتحادیه اروپا معروف به اس پی وی گفت: این یک واقعیت است که آمریکایی‌ها در حال تهدید اروپایی‌ها هستند که اگر بخواهند با ایران برای مقابله با تحریم‌ها کار بکنند، آن‌ها را تحریم خواهند کرد. این خلاف حاکمیت کشور‌های اروپایی است و فکر می‌کنم اروپایی‌ها باید تصمیم بگیرند برای حفظ حاکمیت و اعتبار خودشان اقداماتی را اتخاذ بکنند یا نه.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ۴۰ سال است که با تحریم‌ها زندگی می‌کند و‌ما آموخته ایم راه خود را پیدا کنیم و چگونه با این تحریم‌ها مقابله کنیم، اما این اروپا است که اکنون باید تصمیم بگیرد که آیا در این شرایط می‌خواهد زیر قیمومت و سلطه مالی و اقتصادی آمریکا حرکت بکند یا می‌خواهد حاکمیت و اعتبار خود را حفظ کند.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده